Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Πρόσκληση συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής που θα γίνει στις 19/11/2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου  Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργού), με τα παρακάτω θέματα Ημερησίας Διατάξεως:
  1. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Νέας Ιωνίας για το έργο με τίτλο «Κατασκευή κερκίδων αθλητικού κέντρου και διαμόρφωση αγωνιστικών χώρων και περιβάλλοντος χώρου στο Δημοτικό Στάδιο Ν. Ιωνίας» συνολικού προϋπολογισμού 3.600.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.). 
(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Λ. Αθανασιάδης)

  1. Έγκριση όρων τροποποίησης - παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού  για το έργο: «Εργασίες καθαρισμού και τεκμηριώσεως Αρχαίου Θεάτρου Αμφιαραείου».
(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Λ. Αθανασιάδης)

  1. Έγκριση σκοπιμότητας για την ανάθεση υπηρεσιών καθαρισμού των κτιρίων του Νοτίου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής.
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Λ. Βασιλάκου)

  1. Έγκριση σκοπιμότητας του Προγράμματος Προμηθειών της Περιφέρειας Αττικής για την ένταξή του στο Ενιαίο Πρόγραμμα Προμηθειών του Υπουργείου Ανάπτυξης.
 (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Λ. Βασιλάκου)

  1. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης πολιτισμικής ανάπτυξης για την παροχή υπηρεσιών πολιτισμικού χαρακτήρα μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Δάφνης – Υμηττού, του νομικού προσώπου «Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Δήμου Δάφνης – Υμηττού» και της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Κίνησης ΣΥΝ+ΕΡΓΩ.
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Παπαδημητρίου - Τσάτσου)

  1. Έγκριση καθορισμού θέσεων πρακτικής άσκησης σπουδαστών ΤΕΙ στην Περιφέρεια Αττικής. 
(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Β. Κόκκαλης)

  1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων υφιστάμενης πλωτής μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας θαλάσσιων μεσογειακών ιχθύων, λόγω επέκτασης σε 20 στρέμματα (από 10 στρέμματα) θαλάσσιας έκτασης και αύξησης της ετήσιας δυναμικότητάς της σε συνολικά 287,5 τόνους  και εκσυγχρονισμός αυτής, του φορέα «ΚΩΝ. ΖΕΡΒΑΣ» μεταξύ των νησιών Λεδού και Δέλτα Διαπόριων Νήσων, του Δήμου Αίγινας».
     (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)

  1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά στη μετεγκατάσταση (μετατόπιση από τη θέση όρμος Μπίστι νήσου Πόρου σε νέα θέση εξωτερικά του όρμου) υφιστάμενης πλωτής μονάδας εκτροφής θαλάσσιων μεσογειακών ιχθύων της εταιρίας ΔΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Β.Ε.Ε. ετήσιας δυναμικότητας 350 τόνων σε μισθωμένη έκταση 35 στρεμμάτων, μετά αύξησης της ετήσιας δυναμικότητας σε 437,5 τόνους, εκσυγχρονισμού αυτής και αλλαγής επωνυμίας του φορέα (από Ιχθυοτροφικό κέντρο Πόρου Α.Ε.).
      (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)

  1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την τροποποίηση των περιβαλλοντικών όρων που έχουν επιβληθεί με την Υ.Α. 195178/12.1.2012, όπως αυτή έχει τροποποιηθεί και ισχύει για το έργο «Μονάδα διαχείρισης και αξιοποίησης βιομηχανικών αποβλήτων της εταιρείας POLYECO Α.Ε. στο Δήμο Ασπροπύργου του Ν. Αττικής».
      (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)

  1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) οικισμού Ύδρας» στη θέση «Κρίταμι», της Νήσου Ύδρας του Δήμου Ύδρας Περιφέρειας Αττικής.
      (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)

  1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά σε πλωτή μονάδα οστρακοκαλλιέργειας σε μισθωμένη θαλάσσια έκταση συνολικά 4,5 στρεμμάτων στη θέση Πέραμα Μεγάρων στο Δίαυλο της Περιοχής Πόρου – Φανερωμένης Δήμου Μεγαρέων Π.Ε. Δυτικής Αττικής, λόγω: α. αλλαγής μεθόδου παραγωγής με μείωση της δυναμικότητας για προσαρμογή της λειτουργίας της στη νέα νομοθεσία και β. αλλαγής επωνυμίας του φορέα από Cathrin Fish ΑΕΓΕ σε Ιωάννης Αθ. Οικονόμου.
      (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)

  1. Συζήτηση σχετικά με το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας.  


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου