Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡOΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ-BLOGGERS ΤΗΣ πρΟΤΑσης ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣΗ εκτίμησή μας είναι δεδομένη και με χαρά φιλοξενούμε τις θέσεις σας, με τις οποίες σε πολλά συμφωνούμε και με την ευκαιρία θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την τακτική αναδημοσίευση αναρτήσεων της ΠΛΑΤΕΙΑΣ.

Η σημερινή σας τοποθέτηση όμως μας προκάλεσε ΕΚΠΛΗΞΗ,  αφού δεν σας έχουμε συνηθίσει να μασάτε  τα λόγια σας και θα σας προκαλέσουμε, φιλικά και στα πλαίσια του δημοκρατικού διαλόγου στον οποίο και εσείς πιστεύετε - και γι' αυτό δεν έχουμε καμία αμφιβολία - να μας δώσετε την άποψή σας για τα παρακάτω θέματα-ερωτήματα, που ξεχάσατε στο σχόλιό σας:

1. Έχουν γίνει δίκαια και αξιοκρατικά οι κρίσεις, υπάρχουν σε αυτές μόνο τα συνηθισμένα ελάσσονα προβλήματα και οι δεδομένες σε αυτές τις περιπτώσεις γκρίνιες ή διαπιστώνονται και διαπιστώνετε  ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ παρατυπίες και ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ευνοϊκή μεταχείριση κάποιων και δίωξη κάποιων άλλων - με κριτήρια προσωπικά και παραταξιακά - κομματικά

2. Πώς αξιολογείτε εσείς το γεγονός της συμμετοχής στις κρίσεις και την μοριοδότηση υπάλληλου υπόδικου, που αντί να σταλεί στο ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ με τις προβλεπόμενες διαδικασίες της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου για να τεθεί σε αργία, εστάλη με ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ στο ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ για να κριθεί και προϊστάμενος.

 ΣΑΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ, ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΣΑΣ, ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ;


3. Έχετε καταθέσει την άποψή σας με παρρησία για όλα τα θέματα που αφορούν την εργασία σας και την δημόσια διοίκηση.
Πώς αξιολογείτε εσείς το γεγονός ότι μοριοδοτήθηκε η ΕΔΕ για το έργο του καταυλισμού, που έβγαλε πόρισμα ότι όλα ήταν καλώς καμωμένα, για μια υπόθεση που στη συνέχεια οδήγησε στην απελπισία συναδέλφους υπηρεσιακούς και αιρετούς και οδηγείται στα ποινικά δικαστήρια με βαριά κατηγορητήρια;
Πώς σχολιάζετε ότι με αυτά τα μόρια ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΕ η σειρά που τα ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ καθόριζαν για ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ.

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΠΑΙΝΕΙΤΑΙ; Η ΟΜΕΡΤΑ;

ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΤΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΙΜΑΔΟΜΗΧΑΝΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΩΡΑ;

Ή ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ - ΑΔΙΚΑ - ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ:
 "ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ - ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ";

4. Μέσα σε όλη αυτή την "υπεύθυνη συστεμικά" τοποθέτηση περί των "δικαιωμάτων του εκάστοτε δημάρχου", που βέβαια όταν ασκούνται προεκλογικά και με διαδικασίες "να προκάνουμε την εγκύκλιο", και πριν την ψήφιση του Οργανισμού, οι επιλογές θα έπρεπε να εξετάζονται και υπό το πρίσμα των εξώφθαλμων σκοπιμοτήτων που υπηρετούν, ναι ή όχι;.

Δεν συμφωνείτε ότι δεν έχει κανένας δήμαρχος - εκάστοτε, γενικώς - δικαιώματα ΦΥΛΑΡΧΟΥ και οι πράξεις του ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ (σε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ);

Και αν κρίνονται ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ αδιάσειστα, έχει υποχρέωση να απαντά ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
Και αν δεν μπορεί ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΑ;

5. Σας καλύπτει εσάς η θέση του συναδέλφου σας, προέδρου του Υπηρεσιακού Συμβουλίου περί "ΜΗ ΑΝΑΜΙΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ" στις κρίσεις;

Δηλαδή ΠΟΙΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΔΙΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΣΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΓΙΑ ΚΡΙΣΗ,

ΜΙΑ ΜΟΛΙΣ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΟΙΑΝΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ;

Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ, Ο ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΠΕΡΚΙΖΑΣ, Ο ΤΖΑΜΤΖΗΣ, Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ή ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ, παρεμβαίνοντας έτσι ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ και ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ στις διαδικασίες του υπηρεσιακού συμβουλίου.

Ποιο είναι το αρμόδιο όργανο που όφειλε  ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙ μια τέτοια περίπτωση από τις κρίσεις μην αποστέλλοντας τον φάκελο στο υπηρεσιακό συμβούλιο;

Η ΠΛΑΤΕΙΑ;

Και κάτι ακόμα που δείχνει ότι δεν μιλάμε εδώ για τον ... ΕΚΑΣΤΟΤΕ Δήμαρχο:

Ο νέος οργανισμός μαθαίνουμε ότι έρχεται στο δημοτικό συμβούλιο την ερχόμενη εβδομάδα.
Τι θα εμπόδιζε λοιπόν οι κρίσεις να γίνουν μετά την έγκρισή του;
Ποιος επιλέγει πότε θα γίνουν οι κρίσεις;

5. Ειλικρινά  δεν θεωρήσατε καν άξιο σχολιασμού, σε μια τοποθέτηση για το θέμα, ΤΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΟΥΣ αντιμετώπισης της ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΑΣ;
 
Έχετε δει το έγγραφο που εχθές δημοσιεύσαμε, που μια μέρα πριν την εξορία της από το δημαρχείο, ο δήμαρχος όχι ο "εκάστοτε" αλλά αυτός ο δήμαρχος, για τα δικαιώματα του οποίου τοποθετηθήκατε), την εξαπατούσε ΧΥΔΑΙΑ;
ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ.

ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ (εκάστοτε) ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΣΧΕΡΕΝΕΙ ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ;

Είναι αυτό ζήτημα ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ-ΝΟΜΙΚΟ που πρέπει να αντιμετωπίζεται στα πλαίσια μιας caumme il faut προσέγγισης στα πλαίσια των παραδοσιακών πολιτικών κωδίκων;

Διότι βεβαίως ο νόμος του δίνει το δικαίωμα του - εκάστοτε - Δημάρχου.
ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ!

Αυτά είναι που καθιστούν τον Κουράση τον πιο ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ, ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ δήμαρχο στην ιστορία της πόλης.

Και ό,τι είναι ΝΟΜΙΜΟ αγαπητοί συνbloggers δεν είναι και ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΙΜΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ που ξεπερνάει κώδικες και νόμους και καθορίζεται και από αυτό που λέμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ του ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ.
Που υπάρχει ή δεν υπάρχει.

Και η πράξη νομοθετικού περιεχομένου προβλεπόμενη είναι ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ και καταγγέλουμε την χρήση της ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ!

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ  ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΣΕ
"ΕΙΝΑΙ ΕΪΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ".

Είναι αστείο κατασκεύασμα κατά την γνώμη μας αυτή η φράση, διότι επιθυμεί να υποκρύψει την ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ αλλά και το ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ πράξεων και συμπεριφορών, που αντί να καταγγέλονται ως αντιδημοκρατικές (άρα φασιστικές) υποβαθμίζονται απλά σε ... "ανήθικες".

Εμείς και ΗΘΙΚΟ να το θεωρεί κάποιος αυτό που έγινε (με την δική του κλίμακα "ηθικής"), θέλουμε να κλείσουμε ότι  θεωρούμε ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΟΥΡΑΣΗ, ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ - ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ - ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ  και έτσι θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί, κατά την ταπεινή μας γνώμη, και από εσάς.

ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.

Και ελπίζουμε ότι το ίδιο θεωρεί και η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων αλλά και των δημοκρατικών πολιτών του Χαλανδρίου.

Ελπίζω να δεχτείτε την κριτική μας χωρίς παρεξήγηση, χωρίς να θεωρηθεί ... ΕΠΙΘΕΣΗ διότι δεν είναι.

Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα αναπαραχθεί από εσάς η κρατούσα αντίληψη στο Χαλάνδρι, ότι κάθε διατύπωση πολιτικής θέσης εκλαμβάνεται και ερμηνεύεται ως προσωπική επίθεση που "προσβάλλει" τις πολιτικές κόρες ναυάρχου που μας διοικούν.

ΥΓ: Με την ευκαιρία θα θέλαμε να πούμε και κάτι σε όσους συμβουλέυουν ή εκβιάζουν να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το θέμα, διότι δεν είναι Political Correct και "μπορεί να μας κατηγορήσουν ότι μεροληπτούμε υπέρ της Νταβία ή άλλων που δεν θα ονομάσουμε ... για το καλό τους.

Αν μεροληπτούμε παρακαλούμε για απαντήσεις στα ερωτήματα που θα αποδείξουν ότι μεροληπτούμε εμείς και όχι ΟΣΟΙ ΜΕΡΟΛΗΠΤHΣΑΝ.

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ΟΣΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΤE ΤΕΤΟΙΑ:

ΕΜΕΙΣ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ POLITICAL CORRECT.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ .... ΣΩΤΗΡΕΣ.

Θα είναι πολύ, μα πολύ caumme il faut εκείνοι. Έτσι έχουν κάνει τόσα χρόνια καριέρες. Με προεκλογικά χαμόγελα και υποσχέσεις.

ΕΜΕΙΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ... ΒΡΗΚΑΝ ΣΕ ΤΟΙΧΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *