Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

... ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ, ΣΤΟ ΦΟΥΡΝO ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ


Ξέρεις αναγνώστη μου τι είναι η Εκτελεστική Επιτροπή στον δήμο; 

Είναι όργανο που θεσμοθέτησε ο Καλλικράτης για συντονισμό του έργου των δήμων και απαρτίζεται από τον Δήμαρχο και τους αντιδημάρχους που από κοινού έχουν την ευθύνη της λειτουργίας του δήμου.
Μπούρδα είναι, αλλά μπούρδα που την λέει ο νόμος.

(Αν σε πιάσει πρωί πρωί όρεξη για διάβασμα πήγαινε εδώ http://www.eetaa.gr:8080/kallikratis/support/kanonismoi.jsp να δεις λεπτομέρειες. Αν βαριέσαι θα στα πούμε εμείς με λίγα λόγια).

Άκου τώρα να δεις τι τραβάνε οι άνθρωποι που είπαν να γίνουν άρχοντες για να καμαρώνουν στις παρελάσεις και τώρα δεν τους αφήνουν ήσυχους να κάτσουν να απολαύσουν την καρεκλίτσα τους και τους βάζουν βάσανα: Αυτή η Εκτελεστική λοιπό και μάλιστα υποχρεωτικά διευρυμένη με δύο δημοτικούς συμβούλους ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ είναι λέει το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο, που πρέπει να συνεδριάσει για να ελέγξει πειθαρχικά τους υπαλλήλους των δήμων και αν είναι μεγάλο το παράπτωμα να τους παραπέμψει στο ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Τώρα θα μου πεις "γιατί πρωί πρωί" την είδες "παραδίδω μαθήματα";

Διότι θα γελάσουμε πολύ - όσοι ξέρουμε - και δεν θέλω να χάσεις την ευκαιρία να ξεκαρδιστείς και εσύ αναγνώστη μου.

Διότι τώρα ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ δεν θα μπορεί να λέει "εμείς δεν ξέρουμε, δεν είδαμε, δεν έχουμε ευθύνη".

Διότι τώρα - ΚΑΙ ΜΕ 21.885 ΒΟΥΛΕΣ, όχι μόνο μία - ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ: Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι, Αντιπολίτευση.

ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΑΣΤΕΙΟ" ΜΕΓΑΛΕ. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΓΕΛΑΔΕΡΟΣ!

Αλλάζουμε Πορεία: Καλωσορίζουμε πίσω στην Πλατεία το Νίκο Πανταζή. Μετά από καιρό τον είδαμε πάλι κοντά μας.

Ο Νίκος Πανταζής μετά από καιρό έκανε χρήση του κωδικού του και ανέβασε μόνος του άρθρο στην Πλατεία - αυτό που καταγγέλλει την διοίκηση του Αθλητικού Οργανισμού ΕΥΡΙΠΙΔΗ.

Όπως είδες Νίκο ο κωδικός λειτουργεί κανονικότατα, δεν τον έχει αλλάξει κανείς (ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙ)  και είναι πάντα στην διάθεσή σου  και χαιρόμαστε που τον ξαναχρησιμοποίησες μετά από καιρό.  Γι' αυτό στον έχουμε δώσει.

Παρόλο ότι ξέρεις ότι στα θέματα ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ αθλητικής πολιτικής έχουμε διαμετρικά αντίθετες απόψεις (δεν μιλάμε για τα σωματειακά, με τα οποία δεν έχουμε ασχοληθεί ποτέ και στα οποία είσαι επιστήμονας).

Όμως ο διάλογος προάγεται από τις διαφορετικές απόψεις και την διακίνηση ΟΛΩΝ των πληροφοριών για να είναι σφαιρικά ενημερωμένος ο πολίτης - κριτής.

Εμείς έτσι την έχουμε δει, παρόλο που ΟΛΟΙ οι άλλοι γραφιάδες στα blogs τους θέλουν να έχουν μόνο την φωνή τους και τις ειδήσεις που τους αφορούν. Εμείς μοιράζουμε ΚΩΔΙΚΟΥΣ σε όποιον θέλει, για να γράφει ό,τι θέλει.

 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΜΩΣ.

Και αν χρειαστεί απαντάμε και διευκρινίζουμε την θέση μας.

Αυτή είναι η ΠΛΑΤΕΙΑ, γι' αυτό την κοιτάνε με το κιάλι όλες οι τοπικές κατευθυνόμενες σελίδες.

Τώρα κάτι γραφικοί που θέλουν - λέει - να την κλείσουμε γιατί τους ενοχλεί ή να σταματήσει να γράφει εδώ ο Νταβίας, δεν υπάρχει, πρέπει να παίρνουν ληγμένα.
Δεν εξηγούνται αλλιώς αυτά που λένε.

Αλλάζουμε Πορεία:  
Οι κρίσεις διευθυντών που προκήρυξε ο Αεικίνητος 31 Αυγούστου, άρον, άρον να προλάβει την εγκύκλιο που βγήκε στις 2 Σεπτεμβρίου καταδεικνύουν μόνο ένα γεγονός: 
ΤΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ!
Που έσπευσε να διατηρήσει την επικυριαρχία του, εν όψει της επερχόμενης συντριβής του και να δεσμεύσει για 5  χρόνια (τόσος χρόνος χρειάζεται για να ξαναγίνουν κρίσεις διευθυντών και προϊσταμένων) τον έλεγχο της γραφειοκρατίας του δήμου, να παραποιούν έγγραφα, αποφάσεις δημοτικών συμβουλίων και ό,τι βολεύει την συμμορία τους.

ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΩΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!

ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ!

Τα δεδομένα της βολής σας, δηλαδή το:

- να μπορείτε να ελέγχετε απόλυτα και να δίνετε ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ στους αιρετούς εκπροσώπους της κοινωνίας,  να τους διώχνετε από τα γραφεία του δήμου όταν έρχονται να σας ελέγξουν,

- να σας επιτρέπουν επικεφαλής παρατάξεων να τους κάνετε κουμάντο για την στελέχωση των ψηφοδελτίων τους,

- να σας ανέχονται να λέτε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο σε δημοτικούς συμβούλους "ΕΔΩ ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ, ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ" ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ.

ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΪΟ! 

Και θα αλλάξουν γιατί ξέρετε ότι υπάρχουν ολίγοι που είναι ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ για την μεγάλη σύγκρουση μαζί σας. 

Λίγοι που δεν φοβούνται τα χαζοτσαλακώματα που τους κάνουν οι χαρτζιλικομένοι κολλητοί σας, τα υπαλληλάκια των υπαλλήλων τους, που παριστάνουν τους εκπροσώπους των δημοτών.

Για το καλό της τοπικής κοινωνίας και του υπόλοιπου 99% των εργαζομένων του δήμου, τους οποίους καταπιέζετε, εκβιάζετε και αδικείτε, μια παρέα καμιά 10αριά ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ, ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ, ΤΣΑΤΣΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ.
 
Στο Χαλάνδρι οι Τρίτες είναι αλλιώς από τον Αύγουστο μέχρι σήμερα. 

Κάθε Τρίτη τα πρωινά πάμε λαϊκή και τα απογεύματα Ευριπίδη με την ντουντούκα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου