Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013

Ο Δημήτρης Καζάκης σήμερα στο Χαλάνδρι - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για την παρουσίαση του βιβλίου «Μονόδρομος η Ανατροπή»‏

Ο Δημήτρης Καζάκης (*) παρουσιάζει το νέο του βιβλίο «Μονόδρομος η Ανατροπή» (εκδόσεις Το ΧΩΝΙ)την Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013 στις 7μμ στα Public Χαλανδρίου, Γκίνη 5 - 15233 Χαλάνδρι!

Οι εκδόσεις Το ΧΩΝΙ και τα βιβλιοπωλεία PUBLIC παρουσιάζουν το βιβλίο του Δημήτρη Καζάκη «Μονόδρομος η Ανατροπή».

Για το βιβλίο θα μιλήσει, επίσης, η βουλευτής Κοζάνης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή.

Την παρουσίαση και τον συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει ο εκδότης της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ, Γιώργος Χριστοφορίδης.

«Σε πολύ λίγο καιρό, σε μερικούς μήνες, ο Έλληνας θα χρειαστεί να υπερασπιστεί το σπίτι του, την ιδιοκτησία του, με κάθε τρόπο και μέσο. Και, μαζί της, θα πρέπει να υπερασπιστεί κάθε βουνοκορφή και
ακτογραμμή, κάθε κάμπο και οροπέδιο της χώρας του από τα αρπακτικά των αγορών».
Δημήτρης Καζάκης Στο ΧΩΝΙ, 23/9/12.

Ο Δημήτρης Καζάκης τα έγραφε Στο ΧΩΝΙ, όταν όλα αυτά φαίνονταν «κινδυνολογικές γραφικότητες» και όταν Το ΧΩΝΙ το έλεγαν υπερβολικό. Δυστυχώς, όλα αυτά είναι η σημερινή αμείλικτη πραγματικότητα. Ο ελληνικός λαός πρέπει να ενημερωθεί και -κυρίως- να συνειδητοποιήσει αυτό που αποφάσισαν για αυτόν χωρίς να του πουν την αλήθεια. Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει τα νούμερα της οικονομίας που δεν μας λένε. Τα γράφει και τα παρουσιάζει όλα αναλυτικά ο Δημήτρης Καζάκης στο νέο του βιβλίο «Μονόδρομος η Ανατροπή».

Μαζί με το νέο βιβλίο του Δημήτρη Καζάκη και 2 cd με την έκτακτη Εκπομπή ΑΕ που έγραψε ιστορία στο τότε Ράδιο 9: «Ετσι χρεοκοπήσαμε το 1932: Ομοιότητες πάμπολλες. Διαφορά καμία».

Η εκπομπή συγκρίνει το σχολικό βιβλίο με τον Τύπο της εποχής:
- Τι μαθαίνουμε στο σχολείο
- Τι δείχνει η σύγκριση με το σήμερα

«Μονόδρομος η ανατροπή», από τις εκδόσεις Το ΧΩΝΙ.

Αυτό το βιβλίο πρέπει να το διαβάσουν όλοι οι Έλληνες.

Αυτή την εκπομπή πρέπει να την ακούσουν όλοι οι Έλληνες.

---

* Ο Δημήτρης Καζάκης είναι οικονομολόγος-αναλυτής με επαγγελματική διαδρομή σε επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αρθρογραφούσε σε τακτική βάση στην εφημερίδα «Ποντίκι» και στο περιοδικό «Hellenic Nexus», έως το Νοέμβριο του 2011. Είχε καθημερινή εκπομπή στο ραδιόφωνο (Ράδιο 9 9,89) η οποία διεκόπη στις 9/2/2012. Εχει εκδώσει το βιβλίο με τίτλο «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΜΠΗΙΑ Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας χρεοκοπίας» (Δεκέμβριος 2011), από τις εκδόσεις «Το Ποντίκι». Σήμερα αρθρογραφεί στην εφημερίδα «Το ΧΩΝΙ». Ο Δημήτρης Καζάκης έχει διαδραματίσει καίριο ρόλο στη συγκρότηση του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (ΕΠΑΜ), του οποίου είναι ιδρυτικό μέλος.

http://www.toxwni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Και ο Ανδρέας Αδαμόπουλος με το Πράσινο Κίνημα

  Συνεχίζοντας το μπαράζ των ανακοινώσεων, των προσώπων που συστρατ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις