Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ




Θα είμαστε αντίπαλοι σε αυτές τις δημοτικές εκλογές.

Διεκδικούμε την ψήφο των συμπολιτών μας τον Μάιο, θεωρώντας ο καθένας για τον εαυτό του και την ομάδα των συνεργατών του, ότι αποτελούμε την πιο αξιόπιστη και αποτελεσματική πρόταση για την διαχείριση των προβλημάτων της πόλης.

Οι συνδημότες μας θα μας κρίνουν όλους  και θα αποφασίσουν.

Είναι προφανές ότι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι και οι συνεργάτες μας θα επιχειρήσουμε να τους πείσουμε, προβάλλοντας όσα επιχειρήματα έχουμε, αναδεικνύοντας τα προτερήματα της παράταξής μας και τις αδυναμίες των αντίπαλων παρατάξεων.

Αυτό είναι το γήπεδο στο οποίο θα αναμετρηθούμε, αυτή είναι η πολιτική μάχη που θα δώσουμε και εμείς θα την δώσουμε χωρίς υποκρισίες και ψευτοκαθωσπρεπεισμούς.

Σήμερα, με αυτή την ανοικτή επιστολή μου, προς όλους τους "αντιπάλους" επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων - διεκδικητών του θώκου του δημάρχου  Χαλανδρίου απευθύνουμε  μια δημόσια πρόσκληση - πρόκληση:

ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ, ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ! 

Σε μια εποχή που η χώρα βρίσκεται υπό διεθνή επιτήρηση εξαιτίας της κλεπτοκρατίας και της διαφθοράς του πολιτικού προσωπικού των προηγούμενων δεκαετιών, είναι η ώρα να γνωρίζουν οι δημότες πώς απέκτησαν τα χρήματά τους τα δημόσια πρόσωπα που ζητούν την ψήφο τους αλλά και να είναι καταγεγραμμένη η προσωπική  περιουσία αυτών που θα πάνε στον δήμο μετά τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ώστε  να υπάρχει η δυνατότητα σύγκρισης στο τέλος της πενταετίας.

Και αυτό πρέπει να γίνει για όλους τους διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου, όχι μόνο για τους κατά νόμο υπόχρεους.

Ελπίζω η πρότασή μου να γίνει αποδεκτή από όλους τους υποψήφιους δημάρχους του Χαλανδρίου.
Προσωπικά δηλώνω ότι θα το κάνω, έστω και μόνος μου, ακόμα και αν κανένας άλλος δεν δείξει την αντίστοιχη ευαισθησία.
 


ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου