Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Εσείς, πόσα ένσημα έχετε "κολλήσει" στον εργασιακό σας βίο;

Τι άλλο να πει; Το λέει ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΑ :

Στον ιδιωτικό τομέα προβλέπεται να εκχωρηθούν υπηρεσίες του Δημοσίου που δεν καλύπτονται από μόνιμους δημοσίους υπαλλήλους, σύμφωνα με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη και τα όσα είπε σε συνέντευξή του στον Realfm.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης όταν του ζητήθηκε να αναφερθεί σε τομείς που μπορούν να εκχωρηθούν στον ιδιωτικό τομέα, απάντησε: «Μπορώ να αναφέρω ενδεικτικά υπηρεσίες υποστήριξης, όπως υπηρεσίες καθαρισμού, υπηρεσίες φύλαξης, υπηρεσίες, οι οποίες σε πάρα πολλές άλλες δημόσιες διοικήσεις δεν καλύπτονται από μόνιμους δημοσίους υπαλλήλους».
Ολόκληρη η συνέντευξή του Ε Δ Ω.

Και, φυσικά, αυτή η δήλωση του υπουργού έρχεται 2 ημέρες μετά τη...σκέψη για ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ στο Δημόσιο. Άρα, ξέρουμε ποιες "πολλές άλλες δημόσιες διοικήσεις δεν (θα) καλύπτονται από μόνιμους υπαλλήλους"!!!

Αν οι δηλώσεις γίνονταν ΣΗΜΕΡΑ, θα έλεγα ότι, είναι ΑΛΛΟ ΕΝΑ ψέμα...Δυστυχώς, όμως, έγιναν χθες, 31 Μαρτίου.

Τι άλλο δεν καταλαβαίνουμε επιτέλους; Το ΣΧΕΔΙΟ είναι προμελετημένο, σαφές και επικεντρωμένο στο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ του δημοσίου τομέα στους..."καλούς" ιδιώτες. Σε αυτή την ολιγαρχία που θέλει να αγοράσει εκτός από υπηρεσίες ΚΑΙ ανθρώπους. 

Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου