Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΚΡΗΣ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ

 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Λιέγη Βελγίου
Οι Γονείς μου, όπως όλοι οι Έλληνες του εξωτερικού, είχαν την Ελλάδα πολύ ψιλά και έτσι μου μετέδωσαν την αγάπη για την Πατρίδα.
Επίσης μου έδωσαν να καταλάβω ότι αν θέλεις να πετύχεις πρέπει να αγωνιστείς σκληρά. Έτσι και έγινε, σπούδασα Αγγλική και Γερμανική Φιλολογία. Πήρα το DALF στα Γαλλικά και έκανα μεταπτυχιακό στα οικονομικά.   
Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα εργάστηκα αρχικά σαν καθηγητής σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών. Έπειτα σαν υπεύθυνος αγορών και υπεύθυνος εξαγωγών στην εταιρία ΑΚΡΙΔΑΣ ΑΕ και σήμερα σαν υπεύθυνος ποιότητας και εισαγωγών στην εταιρία ΑΦΟΙ Χ ΚΟΡΔΕΛΛΟΥ ΑΕΒΕ

Είμαι παντρεμένος με την ΑΝΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και έχουμε τρία μικρά παιδιά, τον Γιώργο, τον Στέφανο και την Σοφία. 

Θέλουμε, η Άννα και εγώ, να ασχοληθούμε με τα κοινά, πολύ απλά διότι κατοικούμε στο Κάτω Χαλάνδρι εδώ και πολλά χρόνια και διότι τα παιδιά μας μεγαλώνουν εδώ. Οι παρεμβάσεις μας στο Κάτω Χαλάνδρι είναι γνωστές και ουσιαστικές.
Η τύχη του Χαλανδρίου δεν μπορεί να αφεθεί στα χέρια του παλιού κατεστημένου – ξέρουμε όλοι που φτάσαμε , και ειδικά στο Κάτω Χαλάνδρι το οποίο είναι ξεχασμένο και παρατημένο – δεν χρειαζόμαστε τα μεγάλα και τρανά ονόματα αλλά κόσμο που θέλει πραγματικά να προσφέρει για την βελτίωση της καθημερινότητας 

Μετά από σκέψη βαθιά υποστηρίζω τον Άγγελο Νταβία. Ο αγώνας δύσκολος διότι εμείς δεν έχουμε την υποστήριξη των κομμάτων και γενικά του κατεστημένου , έχουμε όμως κάτι πολύ ουσιαστικότερο και πολύτιμο την αγάπη του κόσμου.

Κλείνω με μια μαντινάδα με νόημα αφιερωμένη στον Άγγελο

‘Ο Άντρας κάνει την γενιά και όχι η γενιά τον Άντρα. Σαν είναι ο τράγος δυνατός δεν τονε σταίνει η μάντρα’ (σταίνει = σταματάει )

ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ:

Με την συντριπτική πλειοψηφία των συνοδοιπόρων σε αυτή την φετινή διαδρομή προς την κάλπη των δημοτικών εκλογών είμαστε παλιοί φίλοι, συμμαθητές, συνεργάτες.

Με τον Θανάση Μακρή δεν ισχύει το ίδιο. Συναντηθήκαμε πρόσφατα.

Συναντηθήκαμε πάνω στα τοπικά προβλήματα και μέσα από συζητήσεις για τις καλύτερες προτάσεις γι' αυτά. Κυρίως για τα θέματα του σχολειού και της γειτονιάς του, του Κάτω Χαλανδρίου.

Η γνωριμία μας με τον Θανάση και την Άννα - αλλά μένω στην παρουσίαση υποψηφίων - η επικοινωνία μαζί του, η επαφή με τις απόψεις και την προσωπικότητά του αποτελεί ήδη ένα μεγάλο κέρδος για την πολιτική μας παρέα διότι σαφώς την διευρύνει και την συμπληρώνει.

Ο Θανάσης είναι ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ. Μεγάλωσε στην Λιέγη.


Είναι πολύ Ευρωπαίος για να είναι είτε ευρωλυγούρης, και πολύ Έλληνας για να είναι ραγιάς, υποτακτικός.

Κουβαλάει στο DNA του την ευρωπαϊκή παιδεία και το Βραχάσι, το σύμβολο του αγώνα κατά των αναγκαστικών συνενώσεων του Καλλικράτη, στην ελληνική ύπαιθρο.

Ο Θανάσης διάλεξε μόνος του να είναι εκεί που του είπε η συνείδησή του.


Γιατί... είναι ΕΥΘΥΣ!

Σε ευχαριστώ πολύ για την τιμή. Θεωρώ ειλικρινά τύχη που σε γνώρισα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ καινούργιε συνεργάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου