Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

ΚΑΛΗΜΕΡΑ - ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ - ΖΗΤΩ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣΤο χθεσινό βράδυ είχε πολύ ενδιαφέρον παρασκήνιο.

Μόλις ενημερωθήκαμε από φίλους για την ανάρτηση στο fb της παράταξης που "θέλει να φέρει ένα άλλο πολιτικό ήθος στο Χάλάνδρι" διαφορετικό από αυτό των παρατάξεων του χθες, την αναδείξαμε για να την δουν ΟΛΟΙ και να αξιολογήσει ο καθένας την  αισθητική και το ήθος του καθενός ψευτοτιμητή, του καθενός αυτόκλητου και αυτοαναγορευόμενου ηθικού, αισθητικού, ιδεολογικού και αξιακού ΜΠΑΤΣΟΥ, όπως κάναμε και παλαιότερα για τους αυτόκλητους "διαφθοροκυνηγούς" που τώρα θυμήθηκαν να  το παίζουν "πολιτικός πολιτισμός" και "διωκόμενοι από δικομανής αντιπάλους τους" !

Εμείς κάνουμε σκληρή, πολλές φορές πολύ σκληρή, στα όρια,  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ για πράξεις και παραλείψεις ή απόψεις ΕΠΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.

Και ασκούμε και έλεγχο ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.

Και μαγνητοφωνούμε ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ του δημοτικού συμβουλίου, κάτι που είναι ΝΟΜΙΜΟ και προστατεύει τους πολίτες από αλλοιώσεις των ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ, πρακτική που έχει παρατηρηθεί στο παρελθόν από τις Κούκες.

Εμείς του Ρούσσου δεν του έχουμε υποκλέψει προσωπικές στιγμές και φωτό για να τον λοιδωρήσουμε και για την ακρίβεια ούτε καν έχουμε αναζητήσει.
(Με εξαίρεση ένα χιουμοριστικό και κατά την άποψή μας καθόλου προσβλητικό αποκριάτικο ρεπορτάζ. ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ, ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟ όχι ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ και βέβαια χωρίς χαρακτηρισμούς).

ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΚ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, τις απόψεις που διατυπώνουν, τις προεκλογικές τους εξαγγελίες, τις επικοινωνιακές επιλογές τους στον δημόσιο βίο εμείς θα συνεχίσουμε να ασκούμε κριτική στα όρια.
ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ όμως και όχι μιας θολής ηθικής ή  αισθητικής - λάστιχο, καθοριζόμενη από όσους δεν κοιτάνε πρώτα την καμπούρα τους και που την προσδιορίζει ο καθένας κατά πώς τον βολεύει μικροπαραταξιακά, τυχοδιωκτικά και καιροσκοπικά.
 Είναι απολύτως υποκειμενικό ζήτημα Η ΗΘΙΚΗ και Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ και στην πολιτική γίνεται φερετζές των παρανόμων.

Και να ξέρετε κάτι όλοι: Εμείς δεν αναγνωρίζουμε κανέναν αυτόκλητο ΜΠΑΤΣΟ της ηθικής ή της αισθητικής.

Άλλωστε ο διευθυντής της Πλατείας έχει δηλώσει κατ΄ επανάληψη ότι δεν του χρειάζεται άλλο ο τίτλος του "καλού παιδιού" και μάλιστα αν του τον αποδώσουν αυτόν,  ΑΝΑΞΙΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΜΠΕΣΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

Γιατί όσο τον είχε αυτό τον τίτλο μερικοί - μερικοί παρεξηγούσαν και εκμεταλλεύονταν την καλοσύνη του.

Μετά την εύλογη διαμαρτυρία μας υπήρξε έντονο παρασκήνιο.

Είναι λυπηρό αλλά κάποιοι - ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ - για την χρήση μεθόδων κίτρινης φυλλάδας μέσα από την ΕΠΙΣΗΜΗ σελίδα ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (?), έκαναν και είπαν παρασκηνιακά πάρα πολύ ωραία και αποκαλυπτικά του ήθους τους αλλά επικίνδυνα. ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ έχει φιλοξενηθεί κατ΄επανάληψη στο "λασπολόγιο"(εδώ στην Πλατεία) - παρά την κριτική που έχουμε δεχτεί από άλλους φίλους. με διαφορετικές ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ πολιτικές  επιλογές για την υπερπροβολή του ΣΥΡΙΖΑ και της Ρένας Δούρου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ και βέβαια τα δελτία τύπου της Ρένας Δούρου, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ EMAIL ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ή του γραφείου τύπου του συνδυασμού της κ. Δούρου ή πολιτικών γραφείων ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ του ΣΥΡΙΖΑ, ποτέ με δική μας πρωτοβουλία (μετά τον Νοέμβριο, πριν ανεβάζαμε και μόνοι μας ό,τι βρίσκαμε ενδιαφέρον, ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ  ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΔΟΥΝΗ γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΘΕΜΑ, η ζημιά που θα προκληθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε θέμα της παρέας σας).

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει λοιπόν να φιλοξενείται στο "λασπολόγιο" από τον "βόα και κροταλία" και να επικοινωνεί με τους αναγνώστες του λασπολογίου.

Και βέβαια αυτό μας τιμά.

Σήμερα λοιπόν, ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ, πρέπει να πάρει θέση η οργάνωσή του στο Χαλάνδρι για ό,τι γράφτηκε στην ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ της παράταξης που επέλεξε κατά πλειοψηφία να στηρίξει.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΥΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ, πέρα από την προσωπική - αηδιαστικής αισθητικής κατά την δική μας αισθητική- γιατί και εμείς δικαιούμαστε -  επίθεση στον διευθυντή της Πλατείας που κατεβαίνει στις εκλογές.

Είναι ζήτημα ΗΘΟΥΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Η ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ οδήγησε εχθές κάποιους  να αναζητήσουν στις σελίδες φίλων και συγγενών στο fb  σε ποιους έχουμε κάνει like για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Και έτσι ανακάλυψαν "ότι στηρίζουμε Καμίνη στην Αθήνα!!!" αφού έχουμε κάνει "like" στην σελίδα του για να μαθαίνουμε τι λέει δημόσια και επίσημα ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΣ γιατί αυτό εμάς   μας ενδιαφέρει,  όπως μας ενδιαφέρει τι λένε ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ, γιατί ασχολούμαστε με την αυτοδιοίκηση και όχι με τα φασόλια τα μαυρομάτικα.

Όσοι κατανοούν τον ρόλο τους περιθωριοποιημένοι και δοξαζόμενοι μεταξύ τους, από την παρέα τους, προστατευμένοι σε ένα κλειστό σύστημα παρέας τρίαντα - σαράντα ατόμων δεν ενδιαφέρονται για το τι λένε οι άλλοι, δεν τους απασχολεί μήπως κανείς άλλος έχει κάτι να πει που μπορεί να έχει ενδιαφέρον.

ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΞ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ σε όλα τα θέματα.

Απαξιούν ακόμα και να παρακολουθούν τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΣ. (με την πολιτική και την αυτοδιοικητική θεώρηση του οποίου εμείς διαφωνούμε καθέτως και αυτό μόνο ΗΛΙΘΙΟΣ δεν θα το καταλάβαινε με τις ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΜΑΣ ξεκάθαρες πολιτικές τοποθετήσεις), αλλά θέλουμε να  ακούμε τι λέει βρε αδελφέ.

 Ανακάλυψαν - οι μεγάλοι φρουροί της καθαρότητας - ότι η γυναίκα του Νταβία, που είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ,  έχει  αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο fb το φυλλάδιο της παράταξης του συζύγου της.

Επίσης - άκουσον - κάποια μέλη της παράταξης Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία - ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - έχουν κάνει κάτι περίεργα like.

LIKEσμός λέγεται αυτό στην γλώσσα της εποχής.

Αυτά που ακούσαμε εχθές στο παρασκήνιο μόνο ένας αποτυχημένος, μαθητευόμενος  (όχι επαγγελματίας)  μικροχαφιές θα τα έλεγε, κάποιος που πρέπει να δικαιολογήσει τον μισθό του παραποιώντας ή κατασκευάζοντας αυτό που του ζήτησαν να αποδείξει για να υπερασπιστεί ένα επικοδόμημα θεωριών που βασίστηκε σε μια αρχική υπόθεση ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΤΟΥΣ.

Και αφού η βάση της θεωρίας τους δεν επιβεβαιώνεται είναι σαθρό ολόκληρο το επικοδόμημά τους και αυτό το καταλαβαίνουν και γι' αυτό φρικάρουν και παρασύρονται.

Ένα  μένει σε κάποιους ακόμα  για να ολοκληρώσουν την "αντιφασιστική τους" κατρακύλα:

ΝΑ ΥΠΟΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ, ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΦΕ, να ψάξουν σε ποιες τράπεζες χρωστάμε, ποιες/οι ήταν οι προηγούμενοι γκόμενόι/ες μας, τι πίνουμε (και δεν τους δίνουμε), τι τρώμε (και γιατί δεν τα τρώμε μαζί) και πώς γ....... (άντε, Θου Κύριε, μην χαλάσουμε την αισθητική μας).

Στο όνομα της κοινωνίας της κοινωνικής απελευθέρωσης, της υπεράσπισης του δικαιώματος γνώμης, της διαφορετικότητας και του τσακίσματος του φασισμού!

ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

ΕΤΣΙ  ΙΣΩΣ ΒΡΟΥΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ,  ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ (είναι απόλυτα σεβαστό από εμάς πολιτικό δικαίωμά τους γι' αυτό και ουδέποτε το σχολιάσαμε,).

Καλούμε την οργάνωση Χαλανδρίου του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τα γραφεία τύπου που μας στέλνουν τις ενημερώσεις για να τις φιλοξενούμε να αποκηρύξουν καθαρά και δημόσια τέτοιες συμπεριφορές ,απαράδεκτες απέναντι σε ΤΟΠΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΕΣΟ.

Καλούμε την οργάνωση Χαλανδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα πολιτικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ να τοποθετηθούν καθαρά για το αν αυτή η αντιμετώπιση  απέναντι σε αντιπάλους, πολύ περισσότερο απέναντι σε πολίτες και ομάδες πολιτών κριτικά φιλικές προς αυτόν, από μια συλλογικότητα που επίσημα υποστηρίζει, τον εκφράζει.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣE ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ.

Και αν δεν το κάνει θα αναγκαστούμε να υπερασπιστούμε εαυτούς από την συνέχιση αυτής της χυδαιότητας που ξεκίνησε την 25η Μαρτίου του 2012, δημοσιοποιώντας ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Γιατί εκτός από τον σοσιαλισμό υπάρχει και η αξιοπρέπεια.

ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!

ΥΓ: Δεν περιμένουμε βέβαια να μιλήσουν για "ηθική κατάπτωση" όσοι  μίλησαν για δική μας.

Βλέπετε έχουν ΠΟΛΥ - ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΑ και τελικά δυστυχώς ΙΔΙΟΤΕΛΗ κίνητρα, οι παρεμβάσεις κάποιων που παριστάνουν τους ιδεολογικούς γκουρού (και που κάποτε και εμείς πιστεύαμε ότι ίσως να ήταν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *