Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ: ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (2)

 Συνέχεια από την προηγούμενη ανάρτηση:

Αφού λοιπόν οι ελεγκτές έπεσαν σε τοίχο αδιαφορίας και δεν υπήρχε καμία πρόοδος εργασιών και είναι τέτοιοι που δεν πείθονταν με "πολιτικά μέσα" να μην κάνουν την δουλειά τους (ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥΣ) το Δ.Σ. του ΕΥΡΙΠΙΔΗ - στις 25-2-2013 (ένα ολόκληρο χρόνο μετά) ορίζει τον Χ. Παπανικολάου και τον  Π. Γουδέλη υπεύθυνους για να "τρέξουν" το θέμα της αδειοδότησης.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ: ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΟΡΙΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ!!!
(Πού να μείνει χρόνος να ασχοληθούν. Ολόκληρο πρωτάθλημα ΚΕΡΑΤΙΖΕΙΝ οργάνωναν που θα ερχόταν και ο ξένος).

Τα επίμαχα θέματα που απαιτούν θεραπεία  δεν μπορούν να λυθούν από .... προπονητές.

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ και ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ:

Μελέτη Πυρασφάλειας. (Τεχνική Υπηρεσία)
Τουαλέτες.
Ράμπες ΑΜΕΑ κλπ (Τεχνική Υπηρεσία)
Και βέβαια επαφές με ΟΣΚ για το ιδιοκτησιακό του Μ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ .(Νομική Υπηρεσία).

Η βελόνα βέβαια στον δήμο είναι κολλημένη: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ!
(Έφτιαχναν το περιβόητο προεκλογικό πλεόνασμα που θα παραδώσουν στον Ρούσσο).

Στην ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ κινούνται με ρυθμούς .... Θεσσαλονίκης (χαλαράάααα).

Εξαντλούνται όλες οι διαδικασίες λες και πρόκειται για έργα ενός εκατομμυρίου ευρώ.
Δεν αξιολογείται ως επείγον το θέμα για να προχωρήσουν με - κατά νόμο - πιο γρήγορες διαδικασίες πρόχειρων διαγωνισμών γιατί είναι .... "της διαφάνειας" και "δεν κάνουν αναθέσεις".
Βέεεεεβαια!
Σε κάτι τέτοια κάνουν επίδειξη διαφάνειας. (αφού συμφέρει).

Η γραφειοκρατία καθυστερεί τις απαιτούμενες ενέργειες.
Έχουμε στα χέρια μας αναλυτικά όλο το πήγαινε - έλα της δημοπράτησης της μελέτης πυρασφάλειας, όπως κατατέθηκε επίσημα στον κο Εισαγγελέα κατά την προκαταρκτική της αναφοράς που έκανε ο ..................... ζητώντας να προστατευτεί η σωματική ακεραιότητα των αθλητών του (δες παρακάτω).

Μέχρι στον επίτροπο κόλλησαν, μετά χρειαζόταν αναμόρφωση ο προϋπολογισμός του δήμου και μετά ..... κατάργησαν το νομικό πρόσωπο και άρχισαν από την αρχή.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΑΤΙ WC ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΡΑΜΠΕΣ ΑΜΕΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!

Αυτά πάντα  για το ΠΕΡΚΙΖΑΣ και το ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ γιατί για το ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ τα πράγματα είναι πιο σύνθετα βεβαίως (για να μην λένε μερικοί ότι είμαστε υπερβολικοί).

Και ο Νίκος Πανταζής τι κάνει τότε;

ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!
ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!

Και ΑΠΑΙΤΕΙ να γίνουν τα νόμιμα!

Αντιγράφουμε από την αναφορά του στον κ. Εισαγγελέα:

"Αξιότιμε Κε Εισαγγελέα, επειδή και αυτή την στιγμή διεξάγονται προπονήσεις και αγώνες παρά την απαγόρευση και με τεράστιο κίνδυνο της σωματικής ακεραιότητας της υγείας και της ζωής των αθλουμένων και του προσωπικού των χώρων αυτών και επειδή η διοίκηση του ΝΠΔΔ "Ευριπίδης" αλλά και η Διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου εν γένει αδρανεί, παρακαλώ, ως επικεφαλής δημοτικού συνδυασμού και ως πρόεδρος Αθλητικού Σωματείου αλλά και με βαθιά συναίσθηση της σοβαρότητας του θέματος και για λογαριασμό της αθλητικής κοινότητας και της κοινωνίας του Χαλανδρίου, για την παρέμβασή σας, ώστε να διαταχθούν τα νόμιμα".Αυτά είπε στον κο Εισαγγελέα - γραπτώς - στις 11-11-2013 (μερικούς μήνες πριν)  !!!!


ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΗΜΕΡΑ; ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ;

ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ "τεράστιο κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα, η υγεία και η ζωής των αθλουμένων και του προσωπικού των χώρων".
(δικά του λόγια είναι - του ΠΑΝΤΑΖΗ).

Δηλαδή τι ζήταγε από τον κ. Εισαγγελέα να διατάξει ο άνθρωπος - επιτομή του καιροσκοπισμού;
Να μην μπαίνουν οι άλλοι και να μπαίνει μόνο αυτός;

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΖΗΤΑΓΕ, ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Εκτός αν του ζήτησε να αναλάβει την ευθύνη να λειτουργούν οι χώροι κατά παράβαση του νόμου!

Είναι τόσο καιροσκόπος, τόσο κωλοτούμπας και τόσο πολιτικά χυδαίος Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ που είναι ικανός να διαψεύδει .... ακόμα και τον εαυτό του!

Ακόμα και όταν παίζονται ΖΩΕΣ όπως και ο ίδιος λέει και μάλιστα με έγγραφό του στον κ. Εισαγγελέα!

Και σήμερα θα φανεί ποιοι στο δημοτικό συμβούλιο θα κάνουν ότι όλα αυτά δεν υπάρχουν!

Κλείνοντας το σύντομο αυτό ιστορικό:

- Οι εργασίες πυρασφάλειας τελείωσαν στο Ν. Πέρκιζας.
- Τεχνικές εργασίες για χώρους υγειινής και ΑΜΕΑ ξεκινούν άμεσα.

Με μια ομόφωνη απόφαση το βράδυ, με τη ενεργοποίηση και του νεοεκλεγέντος δημάρχου, με την συμπαράσταση από γονείς και ενεργούς πολίτες, παράλληλα με την επίδειξη της προόδου των εργασιών - δύσκολα θα αρνηθεί η Αποκεντρωμένη μια προσωρινή άδεια ώστε να γίνουν στο ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΚΙΖΑΣ τα καλοκαιρινά προγράμματα που έχουν μεγάλη ανάγκη οι νέοι Χαλανδραίοι και οι γονείς τους.
Και μέχρι τον Σεπτέμβριο υπάρχει ο χρόνος για θεραπείες και των υπόλοιπων θεμάτων για να φτάσουμε μετά στην πιστοποίηση (με δυσκολότερο το θέμα του ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, που όμως και αυτό παλεύεται).

Και μέχρι τον Σεπτέμβριο μπορεί να αποκατασταθεί η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ στους αθλητικούς χώρους σε ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ και να πάει κάθε ΠΑΡΤΑΟΛΑΣ στην θέση του.

Όπως προβλέπεται στον Κανονισμό Λειτουργίας Αθλητικών Χώρων (ΦΕΚ 847/11-7-2000)

Γιατί ως επικεφαλής δημοτικού συνδυασμού και "για λογαριασμό της αθλητικής κοινότητας και της κοινωνίας του Χαλανδρίου" θα ζητήσω και εγώ από τον κο Εισαγγελέα "να διατάξει τα νόμιμα".Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *