Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΚΙΖΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ


Προχωράνε οι διαδικασίες για την αδειοδότηση του ΑΚ Νίκος Πέρκιζας.

Και ξεδιαλύνεται η κατάσταση σχετικά με το τι ευθύνες έχει ο καθείς γιατί φτάσαμε μέχρι εδώ.

Στράβωσε βέβαια η κατάσταση - για τον σχεδιασμό του Πανταζή - που βρήκε ευκαιρία να επιχειρήσει να τα χρεώσει στην υπηρεσία για να φοβηθεί και να μην του ζητάει να εφαρμόσει τη νομιμότητα - αφήνοντας σε κοινή χρήση τις αίθουσες που έχει καταλάβει παράνομα και να ξεκλειδώσει τους κλειδωμένους αθλητικούς χώρους, αλλά τι να κάνουμε.





φώτο: 24HATHENSPRESS
Άλλωστε εκείνος πήγε στον εισαγγελέα και ζητήσει να παρέμβει για να αποκατασταθεί η νομιμότητα, μην το ξεχνάμε. (βέβαια εννοούσε μόνο στους άλλους, έτσι είχε μάθει, αλλά τι να κάνουμε, ενίοτε η νομιμότητα εφαρμόζεται ΣΕ ΟΛΟΥΣ).

Η απόφαση του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου (ΕΔΩ) ξεκαθαρίζει τα πράγματα και απαντάει στους λασπολόγους συκοφάντες. Αυτό έχει πει το δημοτικό συμβούλιο, αυτό εφαρμόζουν οι υπηρεσίες.

Η πρόοδος των αναγκαίων εργασιών για την αδειοδότηση είναι στα χέρια της τεχνικής υπηρεσίας που έχει δημοπρατήσει και επιβλέπει το έργο της ανακατασκευής των WC, προϋπολογισμού 50.000 ευρώ που ψηφίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ

50.000 ευρώ για τουαλέτες λοιπόν θα διατεθούν τώρα.

Δεν είναι και λίγα αλλά ας μην γκρινιάζουμε.

Το θέμα είναι να ανοίξουν γρήγορα οι αθλητικοί χώροι.

Όταν τα πράγματα φτάνουν στα όρια, είναι λογικό να μην μπορείς να διεκδικήσεις την καλύτερη τιμή. Αλλά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ .... ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ.

Πάντως .... είναι πολλά τα πενήντα.

Με τόσα άλλος- σου λέει - φτιάχνει τριώροφο άμα το καλοσκεφτείς.

ΤΕΣΠΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου