Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Όμιλος ΙΑΣΩ: Μοναδικές Διακρίσεις στα Healthcare Business Awards 2019

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ απέσπασε 4 βραβεία για το υψηλό επίπεδο της ιατρικής φροντίδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών, για την επένδυση του σε νέες ...

Κυριακή, 8 Ιουνίου 2014

Δήμος Χαλανδρίου : Το Δημοτικό Συμβούλιο ζητά την ακύρωση του Ν. 4250/14...

...που αφορά στην αξιολόγηση με ποσόστωση των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. και δεσμεύεται ότι δε θα τον εφαρμόσει.
Το Δημοτικό Συμβούλιο, στη Συνεδρίασή του στις 4-6-2014, αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω :
- Kαταγγέλει και απαιτεί την απόσυρση του Ν. 4250/2014, ο οποίος στηρίζεται σε προκαθορισµένες ποσοστώσεις και οδηγεί στην εξαθλίωση προωθώντας νέες απολύσεις εργαζοµένων και ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών. 
- ο ∆ήµαρχος Χαλανδρίου ή οποιοσδήποτε αρµόδιος υπηρεσιακός παράγοντας να µην προχωρήσει στην υπογραφή καµιάς κατανοµής ποσοστώσεων αξιολόγησης για το προσωπικό του ∆ήµου Χαλανδρίου ούτε εντός των ηµερών, ούτε στη λήξη της προθεσµίας στο τέλος Ιουνίου, ούτε ποτέ στο µέλλον. 
- ∆εσµεύεται ότι δεν θα εφαρµόσει η διοίκηση του ∆ήµου, ούτε θα ζητηθεί από αρµόδιο υπηρεσιακό παράγοντα, καµία πειθαρχική διαδικασία που θέλει να επιβάλλει ο νόµος εναντίον των εργαζοµένων. 
- Να υπάρξει στήριξη και συµπαράσταση στις όποιες πρωτοβουλίες – κινητοποιήσεις, εναντίον του νόµου, αποφασίσουν οι εργαζόµενοι. 
- Απαιτεί από την ΚΕ∆Ε να αναλάβει το σύνολο των πρωτοβουλιών εκείνων προκειµένου να ακυρωθεί ο Ν.4250/14 τόσο σε θεσµικό επίπεδο όσο και στην πράξη. 
Δείτε Ε Δ Ω ολόκληρη την Απόφαση του Δ.Σ.
πρΟΤΑση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *