Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

ΝΕΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ (?) ΠΑΝΤΑΖΗ - ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

 
Η φωτό που συνοδεύει το άρθρο του Ν, Πανταζή για τον Γυμναστικό.

Ο Νίκος Πανταζής και ο Αθλητισμός στο Χαλάνδρι.

Ζω και δραστηριοποιούμαι στο Χαλάνδρι τα τελευταία σαράντα χρόνια. Εχω γνωρίσει σχεδόν όλους του συμπολίτες μας που ασχολούνται με τα κοινά και έχω συνεργασθεί με τους περισσότερους.
Έχω υπηρετήσει στο 3ο γυμνάσιο Χαλανδρίου είμαι σχεδόν όλα τα χρόνια Δημοτικός σύμβουλος και ασφαλώς όλοι ακόμη και οι πολέμιοι μου ξέρουν πως λειτουργώ.
Με τον αθλητισμό έχω ιδιαίτερη σχέση μια και έχω διοικήσει ή συνεργασθεί με όλα σχεδόν τα σωματεία.
Τα περισσότερα δραστηριοποιήθηκαν εξαιτίας της παρουσίας του Γυμναστικού και κάποια ξεπήδησαν μέσα από τον Γυμναστικό, συνεπώς και αυτή η πορεία μου κρίθηκε και κρίνεται από φίλους και αντιπάλους αλλά ποτέ δεν αμφισβητήθηκε η συμπεριφορά μου.
Εχθρούς όταν ασχολείσαι με τα κοινά ακόμη και αν δεν έχεις θα αποκτήσεις, γιατί είσαι αντίπαλος τους πολιτικός, γιατί σκέφτεσαι διαφορετικά, γιατί είσαι αντίπαλος αθλητικά.
Ποτέ μου δεν σκέφτηκα να κατηγορήσω κάποιον αντίπαλο μου πολύ περισσότερο να τον κατηγορήσω ενώ ξέρω ότι αυτά που υπαινίσσομαι δεν είναι αληθή.
Τελευταία χωρίς να υπάρχει λόγος δέχομαι προσωπική επίθεση από τον κ.Νταβία ενώ  γνωρίζει πολύ καλά και από πρώτο χέρι πως λειτουργεί ιδίως ο Γυμναστικός στον οποίο είμαι πρόεδρος. Το γνωρίζει γιατί Υποψήφιος στον συνδυασμό του  ήταν μέλος της διοίκησης του Γυμναστικού και τον έχει ενημερώσει πως λειτουργεί.
Αφού συνεπώς ξέρει γιατί επιτίθεται, γιατί επιχαίρει με την καταγγελία και τον πόλεμο για τον Γυμναστικό.
Ας ξεκινήσω με τον έλεγχο που έγινε στον Σύλλογο και με τους δύο εργαζόμενους που δήθεν βρέθηκαν χωρίς ασφάλιση. Είναι πράγματι άσχημο να εργάζεται κάποιος ανασφάλιστος παρά την ιδιαιτερότητα του αθλητισμού (δεν καρπωνόμαστε υπεραξία) αλλά σήμερα δεν μπορούμε να καταβάλλουμε τα λίγα χρήματα που παίρνουν, τους μισθούς και τα οδοιπορικά πολύ περισσότερο να μπορούμε να τους έχουμε όλους καλυμμένους και ασφαλιστικά παρά την μεγάλη προσπάθεια μας.
Τι θα γίνει όταν αποδειχθεί ότι δεν είναι έτσι όπως τα παρουσίασε τα πράγματα. Αλλά ακόμη και αν ήταν έτσι μπορεί να μου πει στις δουλειές τις δικές του με πραγματικούς εργαζόμενους που δούλευαν για τον ίδιο και όχι για τον Σύλλογο  τους είχε όλους ασφαλισμένους και καλοπληρωμένους.
Έρχομαι τώρα στο σοβαρό θέμα που έθιξε με αφορμή την ανάγκη της κόρης του να κάνει προπονήσεις για τα αγωνίσματα που χρειάζονται  για την εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ και στις σχολές ενόπλων.
Ένα παρόμοιο πρόγραμμα έπρεπε να το έχει ο δήμος και δεν το έχει, πρόεδρος του γυμναστηρίου ήταν ο κ.Ντάβαρης φίλος  που είχε την υποχρέωση να το κάνει και όμως δεν κάνει την κριτική στον υπεύθυνο και την κάνει πάλι στον Γυμναστικό.
Το κενό που δημιουργείται το εκμεταλλεύονται προπονητές και το προσφέρουν εκείνοι ιδιωτικά . 
Ο Γυμναστικός δεν έχει παρόμοιο πρόγραμμα και το πρόγραμμα του Στίβου κοστίζει ( Ευρώ 20) με καθημερινή προπόνηση
Οι προπονητές του Γυμναστικού στις ώρες των προγραμμάτων τους δεν ασχολούνται  παρά μόνο με το πρόγραμμα το δικό μας. Αν κάποιος μετά την απασχόληση του με τον Σύλλογο λειτουργεί το πρόγραμμα ας τον καταγγείλει, τώρα που γνωρίζει και τον καταδότη του Γυμναστικού ας τον χρησιμοποιήσει  να καταγγείλει όμως και τους άλλους που κάνουν την ίδια δουλειά και θα έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα.
 Βέβαια δεν κάνω χρήση των όσων είπαμε όταν μου έθιξε το θέμα, αφού ο ίδιος δεν θέλησε την παρέμβαση την δική μου.
Κλείνω με τις  καταγγελίες  μου  στα πλαίσια της δραστηριότητας μου ως δημοτικός Σύμβουλος και με το θέμα που ανακινήθηκε με τον Σκακιστικό όμιλο από  ένα πραγματικό ποντίκι.
 Εγώ καταγγέλλω επώνυμα και δεν χρησιμοποιώ ρουφιάνους.
Ο Δήμος μπορεί να παραχωρεί χώρους δικούς του σε συλλόγους αθλητικούς , και άλλους μέσα και έξω από τους αθλητικούς και Δημοτικούς  χώρους ,δεν μπορεί όμως να παραχωρεί μισθωμένους χώρους. Αυτό απαγορεύεται και πολύ σύντομα θα καταλογισθούν αυτά τα ενοίκια σε εκείνους που εξακολουθούν να τα καταβάλλουν.
Σίγουρα οι Σύλλογοι αυτοί και ο Σκακιστικός με την φροντίδα του Δήμου θα πρέπει να στεγασθούν σε Δημοτικούς χώρους για να συνεχίσουν το κοινωφελές έργο.

 Φαντάζομαι βέβαια τα άρθρα του κ.Νταβία αν ο δήμος πλήρωνε (500)Ευρώ τον μήνα ενοίκιο για τον Γυμναστικό!!!!!!


ΣΧΟΛΙΟ: ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου