Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΝΤΝΟΠΟΥΛΟΥ Η ΝΕΑ ΓΓ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


Σήμερα θα σας αποκαλύψουμε την "πολιτική" ταυτότητα της νέας ΓΓ του δήμου κας Στέλλας Μιχαλοπούλου και την αφετηρία της ανέλιξής της στα ψηλά του συστήματος της αυτοδιοίκησης.

Πώς μια απλή προϊσταμένη του δήμου Βριλησσίων, δεξί χέρι όμως ενός ανθρώπου - πρύτανη στην δουλειά του, του αείμνηστου Γ. Τάκη, με τον οποίο είχαμε την τιμή να συνεργαστούμε για μεγάλο διάστημα για την παραγωγή του επιστημονικού περιοδικού ΔΗΜΟΣ, το οποίο ήταν το .... dimosnet της εποχής του (προ διαδικτύου εποχή) και το οποίο κωδικοποιούσε το σύνολο της νομοθεσίας που αφορούσε την Τ.Α. και πήγαινε σε όλους τους δήμους της χώρας.
 
Με την  εύνοια του σημερινού υπουργού Εσωτερικών και τότε δημάρχου Βριλησσίων Αργύρη Ντινόπουλου ανέβηκε  στην δημοσιοϋπαλληλική ιεραρχία η νέα Γενική Γραμματέας του Δήμου Χαλανδρίου, η οποία επελέγη με προσωπική απόφαση του νεοεκλεγέντος δημάρχου Χαλανδρίου Σ. Ρούσσου, για "να καλύψει τα κενά εμπειρίας που έχει η νέα διοίκηση" όπως ο ίδιος δηλώνει  σύμφωνα με συνομιλητές του και που φαίνεται πως αυτά δεν μπορούσαν να καλυφθούν από τα στελέχη του δήμου - συναδέλφους της κας Μιχαλοπούλου.

Η καριέρα της κα Μιχαλοπούλου λοιπόν εκτοξεύτηκε όταν ο Αργύρης Ντινόπουλος δημιούργησε νέα διεύθυνση στον δήμο Βριλησσίων .... για τα μάτια της μόνο και έτσι από προϊσταμένη έγινε διευθύντρια χωρίς να περιμένει την ιεραρχία.

Θεωρείται - σύμφωνα με γνωρίζοντες - ακόμα "άνθρωπος" εκ των απορρήτων του Αργύρη Ντινόπουλου και φαίνεται ότι  αυτός ήταν ο λόγος που επιλέχτηκε (αν δεν επιβλήθει), τώρα που ο πρώην δήμαρχος Βριλησσίων έγινε υπουργός ΔΜΑ.

Ο Σίμος Ρούσσος  με αυτή του την κίνηση στέλνει μήνυμα υποταγής στην μνημονιακή κυβέρνηση και τον προϊστάμενο υπουργό του.

Να λοιπόν γιατί δεν βρέθηκε - πάλι - Χαλανδραίος κατάλληλος για την θέση του Γ.Γ. του δήμου και γιατί δεν επιλέχτηκε ένα ΠΟΛΙΤΚΟ στέλεχος για μια ΠΟΛΙΤΙΚΗ θέση από τη νέα διοίκηση.

Διότι η θέση αυτή τελικά έχει μετατραπεί σε θέση .... καθεστωτικού, κυβερνητικού και φουχτελικού τοποτηρητή.

(Στην φωτό το περιοδικό ΔΗΜΟΣ στο οποίο ο συχωρεμένος ο Τάκης είχε την επιστημονική επιμέλεια και εμείς κάναμε την παραγωγή - θα το ξέρει η νέα Γ.Γ. - ως απόδειξη της βαθιάς και πολύχρονης αντίληψης που έχουμε στο θέμα και ως απάντηση σε όσους καλοθελητές δεν θελήσουν να σταθούν στην πολιτική του ουσία  και αρχίσουν την .... σεναριολογία και τις ερμηνείες με παραπολιτικά κριτήρια ή με αναλύσεις περί κάποιας - ανύπαρκτης - προσωπικής κόντρας με την κα Μιχαλοπούλου. Απλά πιστεύαμε και ελπίζαμε σε πιο προοδευτική επιλογή, που θα συμματοδοτούσε ΑΛΛΑΓΗ και όχι ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ και ΥΠΟΤΑΓΗ στην κυβέρνηση. )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου