Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

AHOME REAL ESTATE SERVICES


Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΥΡΟΥΠΛΗ, ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΩΝ - ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

Συνάντηση των Π. Κουρουμπλή,  κοιν. εκπρόσωπο και βουλευτή Β΄ Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ
και Δ. Στρατούλη, βουλευτή Β’ Αθήνας, υπεύθυνου ΕΕΚΕ Εργασίας ΣΥΡΙΖΑ
με το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Συλλόγων Πολύτεκνων Οικογενειών με τρία τέκνα


Συνάντηση με το ΔΣ της «Πανελλήνιας Ένωσης Συλλόγων Πολύτεκνων Οικογενειών με Τρία Τέκνα» πραγματοποίησαν σήμερα οι βουλευτές Β΄ Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής και Δημήτρης Στρατούλης. Κύριο αίτημα της Ένωσης η εξομοίωση των τριτέκνων με τις πολύτεκνες οικογένειες, ζήτημα για το οποίο η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταθέσει πρόταση νόμου χωρίς ωστόσο να έχει συζητηθεί μέχρι και σήμερα στη Βουλή. 
Επιπροσθέτως συζητήθηκε το δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας με τη συνεχή τάση υπογεννητικότητας, σημειωτέον ότι τον περασμένο χρόνο στην Ελλάδα καταγράφηκαν  112.000 θάνατοι και μόλις 95.000 γεννήσεις.
Οι εκπρόσωποι των τριτέκνων αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στο αίτημά τους για επανέναρξη του στεγαστικού προγράμματος επισκευών του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων καθώς και την επέκταση της δυνατότητας μετεγγραφής των φοιτητών τρίτεκνων οικογενειών που εισήχθησαν πριν το 2014.
 Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσαν την απόλυτη στήριξή τους στις πολυμελείς – τρίτεκνες οικογένειες που μέσω κρίσης αντιμετωπίζουν πρόσθετα οικονομικά προβλήματα υπογραμμίζοντας πως για τον ΣΥΡΙΖΑ πολιτική προτεραιότητα είναι η στήριξη του κοινωνικού κράτους. 

Το Γραφείο Τύπου

Γραφείο Παναγιώτη Κουρουμπλή
Κοιν. Εκπρόσωπου -Βουλευτή Β΄ Αθήνας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Γρ. Τύπου: 210. 370 7060
Νίκης & Απόλλωνος 1, 10557
Τηλ.: 210 3244711, Fax: 210 3218158

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου