Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Ο ΑΡΗΣ ΝΟΜΠΕΛΗΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ




Εδώ και μέρες ο Άρης έχει ανακοινώσει το κλείσιμο του nobile.gr και - όπως πάντα - κάτι καινούργιο δήλωσε στο Fb ότι ετοιμάζει. 

Σιγά μην σταματήσει ο Άρης. Δεν γίνεται αυτό για γραφιά.

Όποιος μια φορά γράψει, μυρίσει το μελάνι στο φρεσκοτυπωμένο φύλλο του, δει τον μετρητή να του δίνει 200 - 300 - 500 ημερήσιες επισκέψεις (πραγματικές, όχι μουσαντέν), νιώσει την ικανοποιήσει ότι το ρεπορτάζ του επιβεβαιώθηκε, δεν σταματάει να γράφει, οπότε είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα έχουμε το νέο δημοσιογραφικό του σπίτι που θέλει να είναι καλύτερο από το nobile,όπως ο ίδιος ανέφερε στο fb.

Βέβαια μέχρι τότε.... ο Άρης συνεχίζει το ρεπορτάζ (γιατί το χούι δεν φεύγει (ευτυχώς για μας αφού σε εμάς έστειλε την παρακάτω ενδιαφέρουσα  είδηση εχθές τα ξημερώματα)

"Πριν από μισή ώρα περίπου δύο περιπολικά, ομάδα Δίας και τουλάχιστον έξι αστυφύλακες ψάχνουν στην παιδική χαρά στην οδό Πανδώρας. Υποψιάζομαι λόγω των ξέχειλων κάδων ανακύκλωσης που υποδηλώνουν ότι κάποιος μετακόμισε. Νομίζω πως έχει σχέση με την υπόθεση Μαζιώτη και κοιτάνε ποιος μετακομίζει (και άρα πετάει πράγματα). Άμα θέλεις γράψε κάτι. Καλό σου βράδυ,"

 Δεν έχουμε τρόπο να επιβεβαιώσουμε την είδηση, ούτε την αιτία της έρευνας των ανδρών της ΔΙΑΣ.
Πάντως και μόνο ότι έψαχναν σε μια παιδική χαρά είναι είδηση.

Άσε που η φιλοξενία του ρεπορτάζ του Νόμπελη είναι από μόνο του ένα γεγονός που μας ευχαριστεί και μας τιμά.

Αλλά όπως πάντα θα τα ακούσει - διότι εμείς είμαστε γνωστοί γκρινιαραίοι ακόμα και όταν κάτι μας ευχαριστεί:
  
Λοιπόν μια από τις μεγάλες διαφορές μας, με τον Άρη είναι ότι τον απασχολεί τόσο πού το περιτύλιγμα στην δημοσιογραφική του δουλειά ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ nobile (πάντως αντικειμενικά ήταν πολύ - πάρα πολύ δύσχρηστο. Ψάχναμε ένα άρθρο τρία τέρμινα μέχρι να το ανακαλύψουμε).

Και ο Νόμπελης  δεν βολεύεται με ένα blogάκι ώστε να γράφει και να κάνει αυτό που θεωρούμε απολύτως χρήσιμο: Να προάγει τον διάλογο και την αντιπαράθεση για την πόλη,

Μόνο ρε φίλε με αυτή τη μανία σου για "τεχνολογική τελειότητα" σε χάνουμε. 

Γράφε στο ΠΡΟΦΙΛ, αν δεν θες να φιλοξενήσει όπως  - ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΘΕΣ - στην Πλατεία (ανοικτή πρόσκληση  υπάρχει και θα υπάρχει για σένα στο διηνεκές - και βέβαια χωρίς λογοκρισία, αυτό ξέρεις ότι δεν παίζει εδώ,   μέχρι να φτιάξεις το SUPER DUPER SITE, όπως το ονειρεύεσαι.

Άντε γιατί το καλύτερο είναι ο χειρότερος εχθρός του καλού.

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου