Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ .....


Σπεύδουν να δώσουν 300 χιλιάρικα καπέλο στα 3,3 εκ. ευρώ της αρχικής σύμβασης στον εργολάβο που φτιάχνει το κτίριο του παιδικού σταθμού στο Πάτημα, με επέκταση της σύμβασής του μέσα στο καλοκαίρι.

Το μπαλάκι το έχουν πετάξει στο δημοτικό συμβούλιο του Χαλανδρίου που πήρε την απόφαση υπό την απειλή της μη συνέχισης του έργου ΠΟΥ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ (και αυτό έχει μεγάλη σημασία στην δικαιολόγηση αύξησης του συμβατικού αντικειμένου) με ψήφους της ΠΑΣΟΚΟΝΔ και σύμφωνα με ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΗ πληροφορία μας εξασφαλίστηκε τελικά και η σύμφωνη γνώμη της νέας διοίκησης του δήμου και του Σίμου Ρούσσου παρά την αρχική καταψήφιση της από την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στο ΔΣ.

 Ανάδοχος του έργου είναι η εταιρία 3Κ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ με έδρα τα Πατήσια και την Κάλυμνο όπως μπορείτε να δείτε και στο site της http://www.3-k.gr που φιλοξενεί φωτό του έργου (http://www.3-k.gr/view_works.php?id=450) που απειλεί να το αφήσει στην μέση!

 Στο θέμα έχουμε αναφερθεί και το νέο στοιχείο είναι η  ΣΙΓΟΥΡΗ πληροφορία ότι εξασφαλίστηκε η απαιτούμενη συναίνεση του νέου δημάρχου και προχωράνε οι διαδικασίες!

Διαβάστε και ακούστε, κάνοντας klik, τι είχε ειπωθεί τότε στο Δ.Σ.

ΟΣΜΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΤΗΜΑ

Υπάρχει και το ηχητικό μέχρι εκεί, μέχρι που μας έκλεισαν το κασετόφωνο (είδαμε ποιος/α το έκανε, παριστάνοντας ότι το περιεργάζεται εκεί που το είχαμε αφήσει για να γράφει).

Η είδηση ότι η νέα διοίκηση τελικά ΣΥΝΑΊΝΕΣΕ παρά την αρνητική της ψήφο στο δημοτικό συμβούλιο είναι φρέσκια και δεν επιδέχεται διάψευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου