Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΝΕΥΤΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ .... ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΝΕΥΤΟΥΜΕ ...

Τελειώνει η θερινή ραστώνη - αυτή η βδομάδα έμεινε - και το στικάκι όποτε θέλει μας βάζει στο διαδίκτυο ενώ πολλές ώρες αρνείται πεισματικά.

Ευτυχώς ο Χανιωτάκης .... διναυκτερεύει πάντα οπότε η Πλατεία δεν έχει χάσει μέρα χωρίς ανάρτηση.

Βέβαια ο γνωστός γκρινιάρης που ασχολείται με τα τοπικά έχει να γράψει καμιά δεκαριά μέρες αλλά από την άλλη βδομάδα έχουμε πολλά να πούμε.

Σήμερα αυτό το ρημάδι με άφησε να κάνω μια ανάρτηση (συνήθως κόλλαγε).

Και επέλεξα την διαδικασία εγγραφών στην ΕΣΤΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΟΥΡΤΕΣΗ και τις "πληροφορίες επί της διαδικασίας" που δίνονται στο νέο site - που είναι - λέει- ακόμα υπό κατασκευή:



Και το επέλεξα διότι - όχι να το παινευτούμε δηλαδή, (αλλά το παινευόμαστε) - χωρίς την Πλατεία και την δημοτική παράταξη "Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία" ο σταθμός της Εστίας Παιδιού δεν θα άνοιγε ΟΥΤΕ ΦΕΤΟΣ.
Διότι όλοι οι άλλοι τοπικοί πολιτικοί παίχτες δεν είπαν ΠΟΤΕ, ΤΙΠΟΤΑ, όσα χρόνια το στολίδι είναι κλειστό!
 ΛΕΞΗ, ΚΙΧ, ΜΟΚΟ, ΤΟΥΜΠΕΚΙ ....

Τυχαίο; Αν το νομίζεις κάνε κλικ και βγες από την Πλατεία, δεν κάνεις για δω.

Και όχι μόνο δεν θα άνοιγε η ΕΣΤΙΑ, αλλά υπήρχαν εισηγήσεις στο Δ.Σ. του ιδρύματος (μειοψηφικές ευτυχώς, όπως μου λέει ο σμπίρος μου) να παραχωρηθεί για εκμετάλλευση σε ιδιώτες, ενώ είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον και (ναι-ναι) η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ!!!!

(Guten Morgen Herr Fouchtel. Wie gehts?)

Ξέρω τι θα πουν πάλι οι γνωστοί συκοφάντες μου: "Αυτός ο τρελός πάλι υπερβάλλει και λέει τρέλες".
Όμως η πληροφορία είναι καρατσεκαρισμένη, η διάψευση (αν γίνει) θα γίνει για τα μάτια του κόσμου.

Ο παιδικός σταθμός της Εστίας Παιδιού ανοίγει γιατί εμείς δεν φοβηθήκαμε να τα βάλουμε με τα πιο ισχυρά συνασπισμένα τοπικά κατεστημένα και δεν φοβηθήκαμε να χάσουμε ψηφαλάκια, όπως κάποιοι άλλοι που "συγκρούονται" και "αντιστέκονται" μόνο εκ του πολιτικά ασφαλούς.

Και δεν θα σταματήσουμε να το κάνουμε αυτό τώρα, από το νέο Δ.Σ. μέχρι να φιλοξενήσει 150 παιδιά, όσα είναι η δυναμικότητά του - φέτος λέει ξεκινάει με 60.

Διότι όσο και να λένε κάποιοι ότι δεν έχει νόημα αυτό που κάνουμε, ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ όπως φάνηκε:

α) από την επαναλειτουργία του παιδικού σταθμού που ρήμαζε.

β) την παράταση εγγραφών - προθεσμία που αρχικά έληγε στις 20 Ιουλίου (θυμίζουμε ότι ΕΜΕΙΣ - ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ - ασχοληθήκαμε και αναδείξαμε τα περί εγγραφών με 200 ευρώ τον μήνα, όπως μας είπαν στο τηλέφωνο στη γραμματεία της Εστίας)

γ) Εμείς επισημάναμε ότι δεν υπήρχε - και τώρα υπάρχει ένα - έστω - "ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ" site που ελπίζουμε ότι σύντομα (σήμερα - αύριο) θα έχει αναρτημένα ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά καθώς και την εξειδίκευση περί του τι σημαίνει "οικονομικά ασθενής οικογένεια" που δεν θα καταβάλει τροφεία στο ίδρυμα, πόσα τέτοια παιδιά θα φιλοξενηθούν από τις 60 συνολικά θέσεις και βέβαια στη συνέχεια της λίστας των παιδιών που επιλέχτηκαν από το Δ.Σ. του Ιδρύματος.

Και θα επανέλθουμε ...
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ.
Πάω για τις τελευταίες βουτιές.
Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου