Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

Αθήνα, 18 Αυγούστου 2014
Αριθμ. Πρωτ.: 885

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκφράζει την συμπαράστασή της στις απεργιακές-αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Δήμου Φυλής που για άλλη μια φορά αγωνίζονται για την καταβολή της μισθοδοσίας τους.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Φυλής παραμένουν απλήρωτοι για πάνω από ένα (1) μήνα, φαινόμενο που τα τελευταία χρόνια τείνει να γίνει συνήθεια, με αποτέλεσμα εκατοντάδες οικογένειες εργαζομένων που έχουν μοναδική πηγή εισοδήματος τον πενιχρό αυτό μισθό να βρίσκονται καθημερινά στα όρια της οικονομικής και οικογενειακής εξαθλίωσης.

Η υπομονή και η αντοχή των εργαζομένων και των οικογενειών τους έχει εξαντληθεί από τις ανέξοδες υποσχέσεις για την επίλυση του προβλήματος που ταλανίζει για χρόνια τα οικονομικά του Δήμου Φυλής.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αργύρη Ντινόπουλο αλλά και τον λαλίστατο και γαλαντόμο, απερχόμενο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρό, ως Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. να καταβάλουν τα οφειλόμενα στο Δήμο Φυλής προκειμένου να εξοφληθεί η μισθοδοσία του προσωπικού αλλά και ο Δήμος να προσφέρει στους πολίτες της περιοχής τις υπηρεσίες του.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος 

Θέμης Μπαλασόπουλος

Ο Γεν. Γραμματέας

 Γιάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου