Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

AHOME REAL ESTATE SERVICES


Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ-ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11-9-2014 ΑΠΟ ΤΙΣ 11.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 12.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ-ΒΑΣ. ΣΟΦΙΑΣ 15-ΑΘΗΝΑ.

Αθήνα, 8 Σεπτεμβρίου 2014
Αριθμ. Πρωτ.: 955

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΕΜΠΤΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 – 11.30 π.μ. 
έως τέλος ωραρίου

Στο πλαίσιο της απόφασης του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., στις 28 Αυγούστου 2014, για το αγωνιστικό πλαίσιο δράσεων και κινητοποιήσεων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και με αφορμή τη νέα προσφυγή της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η Απεργία-Αποχή από κάθε διαδικασία για την εφαρμογή του Ν.4250/2014 (συγκριτική «αξιολόγηση» και επανέλεγχος με νέα κριτήρια της μετατροπής των Συμβάσεων), η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αποφάσισε:

Να προκηρύξει την ΠΕΜΠΤΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, από τις 11.30 το πρωί μέχρι το τέλος του ωραρίου της πρωινής βάρδιας, για να εκφράσουμε την καθολική μας αντίθεση στον «επανέλεγχο» μετατροπής των Συμβάσεων από Ορισμένου Χρόνου ή Έργου σε Αορίστου Χρόνου, που θα αποτελέσει τη μόνιμη δεξαμενή υπό απόλυση εργαζομένων.

Στις 12.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (Βασ. Σοφίας 15 – Αθήνα) και θα ακολουθήσει πορεία στο Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ. – Λεωφ. Συγγρού 60).

Ανάλογες συγκεντρώσεις καλούνται να πραγματοποιήσουν οι Σύλλογοι-Μέλη της Ομοσπονδίας σε όλες τις πρωτεύουσες των Νομών αλλά και σε όσους Δήμους της Περιφέρειας σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν επανελέγχους.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δηλώνουν ότι, με όλες τους τις δυνάμεις θα αποτρέψουν τον επανέλεγχο-φερετζέ που ευαγγελίζεται ο Υπουργός των απολύσεων και οι πρόθυμοι συνεργοί του που μοναδικό στόχο έχει τις χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων, την ποινικοποίηση της εργασίας στο Δημόσιο και τη διάλυση των υπηρεσιών.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος 

Θέμης Μπαλασόπουλος

Ο Γεν. Γραμματέας

 Γιάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου