Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Φοβερά Πράγματα .....



Ο Ν.Π. θα καταλάβει το Σάββατο το Νίκος Πέρκιζας ανακοίνωσε!

"Μαζί με την δημοτική αρχή .και τους προέδρους των σωματείων..." λέει θα ανοίξει τους αθλητικούς χώρους ο .... ΖΟΡΡΟ.

¨Εγραψε ένα άρθρο που το αναγγέλλει.

Στο άρθρο του έχει αρκετά δίκια (πρέπει να βάλω θερμόμετρο).

ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο Ο Ν.Π. στην βασική του διαπίστωση (Πάει άρρωστος είμαι).

Οι αθλητικοί χώροι πρέπει να ανοίξουν μετά το πιστοποιητικό της πυροσβεστικής και την ολοκλήρωση των WC ΑΜΕΑ!

ΝΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ!

Καμία δικαιολογία δεν μπορεί να καθυστερήσει πλέον την χορήγηση προσωρινής άδειας και πρέπει ΑΜΕΣΑ η επιτροπή καταλληλότητας να πιστοποιήσει ότι οι λόγοι που προέβαλε για την μη χορήγηση προσωρινής άδειας στο Ν. Πέρκιζας έχουν εκλείψει.
Η υπηρεσία και η διοίκηση του δήμου πρέπει να κινηθούν σε αυτή την κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει τεθεί όμως προφορικά (????) από την επιτροπή, το ζήτημα της μελέτης στατικότητας των κλειστών αθλητικών χώρων, απαίτηση γνωστή μεν αλλά για έκδοση ΜΟΝΙΜΗΣ ΑΔΕΙΑΣ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ  ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ!

Η αλήθεια είναι ότι από τον Μάιο μέχρι σήμερα - τουλάχιστον - καλύφθηκε το handicap που είχε δημιουργήσει οι ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ της διοίκησης Κουράση (δεν ήταν ανικανότητα, αυτά είναι για τους ινδιάνους, κανείς δεν είναι ανίκανος να μοιράσει δυο γαϊδουριών άχυρα, άμα θέλεικαι που έγινε η αιτία να μην έχουν οι αθλητικοί χώροι στο Χαλάνδρι τις προσωρινές άδειες που έχει όλη η Ελλάδα και στις οποίες έχει δοθεί παράταση ισχύος.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ. Σε τέσσερις μήνες έγινε ό,τι δεν είχε γίνει από το 2009.

Και η μελέτη στατικότητας μπορεί να είναι έτοιμη, άνετα μέχρι  τον Φλεβάρη, μαζί με την υπόλοιπη Ελλάδα.

ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΣΑΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙ να διεκδικήσουμε και να πάρουμε ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΔΕΙΑ και να λειτουργήσει ξανά το Ν. Πέρκιζας και το Παπαγιαννόπουλος.
ΑΜΕΣΑ.
ΤΩΡΑ!!!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ... ΑΥΤΟΔΙΚΙΕΣ και με ψευτομαγκιές, πολύ περισσότερο με φτηνές πολιτικές εκμεταλλεύσεις.

Δεν θα κερδίσουμε με διατυπώσεις του στυλ "τον πολιτικό σου αντίπαλο τον ανασκολοπίζεις" για την εποπτεύουσα αρχή, πόσο μάλλον όταν είσαι βενιζελοφρουρός, δηλαδή υποστηρίζεις την συγκυβέρνηση της ΠΑΣΟΚΟΝΔ  αλλά τώρα με διοίκηση ΑΝΤΑΡΣΟΣΥΡΙΖΑ στο Χαλάνδρι την είδες .... και αναρχοκομμούνι για να είσαι ... με όλη την εξουσία.

Η επιλογή Πανταζή - που εξαγγέλθηκε κιόλας διαδικτυακώς (δεν στέκομαι καθόλου  στην ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ του, της προτροπής δηλ. σε έκνομη ενέργεια, δεν είμαι .... Πανταζής, αυτόκλητος σερίφης) αλλά  να μην περιμένει το Χαλάνδρι μερικές ακόμα μέρες, την επίσημη απάντηση της Αποκεντρωμένης στο αίτημα χορήγησης προσωρινής άδειας θα δώσει άλλοθι σε "καλοθελητάδες" και ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ ή θα επιβεβαιώσει ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ και ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ.

Και βέβαια αν αρνηθεί η επιτροπή καταλληλότητας την προσωρινή, ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ, ΕΝΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ  ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
Μην γίνουμε όλοι BATMAN, μόνοι μας,  εδώ στο Χαλανδριστάν γιατί θα σκίσουμε καμιά μπέρτα ...

Την άποψή μας, ότι δηλαδή αυτό το καθεστώς, των ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΈΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΌΓΟΥΣ. αθλητικών χώρων - βιλαέτια, είναι ο ενδόμυχος ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ στόχος του Ν.Π. είναι διατυπωμένη μήνες τώρα  και πλέον επιβεβαιώνεται.

Μένει να τοποθετηθεί η διοίκηση του δήμου αν όντος - όπως διατυμπανίζει ο Ν.Π. - λειτουργεί ΜΑΖΙ ΤΗΣ, με την συναίνεσή της, σε συνενόησή μαζί της ή μόνος του, και τελικά αν θα του επιτρέψει η διοίκηση ή θα αποτρέψει μια τέτοια εξέλιξη που ουσιαστικά σημαίνει ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.

Αν χρειάζεται ο δήμος, αν μπορεί να σηκώσει  ΑΛΛΟ ένα μέτωπο απειθαρχίας και σύγκρουσης, μαζί με το μεγάλο και ορθό μέτωπο απειθαρχίας στην υποκριτική και παράνομη αξιολόγηση, μέτωπο που εκτός από τους 19 δημάρχους που έστρεψαν επάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας, ουσιαστικά συσπειρώνει την μεγάλη πλειοψηφία της Τ.Α., όπως αναδεικνύει και η ΠΟΕ ΟΤΑ. (320 δημοτικά συμβούλια έχουν πάρει απόφαση, ας μην το υποβαθμίζουμε αυτό). (Άλλο αυτό και άλλο τα ζοριλίκια Πανταζή).

Αν πλέον όλα τα θέματα της πόλης επιλεγεί να λύνονται έτσι ..... επαναστατικώ δικαίω .....

Μένει να τοποθετηθεί ακόμα επίσημα και η παράταξή του Ν.Π.,  η παράταξη Λαδόπουλου, με την οποία έρχεται προφανώς σε σταδιακή σύγκρουση ο Ν.Π,, αφού επιτίθεται πλέον ανοικτά και στον Μύρωνα Ανδριανάκη και τις επιλογές του για τον χώρο καθαριότητας ("ποιος έβαλε την καθαριότητα σε βαγόνι - καντίνα" ρωτάει ο Ν.Π., οπότε με την ευκαιρία να του απαντήσουμε: Ο ΜΥΡΩΝΑΣ).

Οι "επαναστατικές διαδικασίες" και ο τρόπος που τις αντιλαμβάνεται ο κάθε αυτοαναγορευθής  νεογκραμσικός βενιζελοκομμουνιστής βάζουν σε κίνδυνο πλέον την πόλη, την κοινωνική συνοχή, τον δήμο.

Διότι αν πάμε σε λογικές κατάληψης και "ιδιωτικής" εφαρμογής του νόμου "όπου του φανεί του Λωλοστεφανή" τότε ... μας βλέπω και εμάς , μετά από εισήγηση του επικεφαλής στην παράταξη και έγκρισή της, να την δούμε κατάληψη ....στην τεχνική υπηρεσία ώστε να κατσικωθούμε εκεί για να βάλουμε τάξη στο πολεοδομικό χάος της πόλης, ΓΙΑΤΙ (πιστεύουμε ακράδαντα) ότι ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ.

Αλλά μην το παραχέσουμε πάλι όλοι μας με την ΑΝΤΙΓΟΝΗ, αναγνώστη μου.

Διότι εκτός από τον Σοφοκλή στον οποίο εντρυφήσαμε πρέπει να θυμηθούμε και τα .... εν Δελφοίς προστάγματα και ιδίως εκείνο που μιλάει για το ΜΕΤΡΟ .....

Ξέρω, είμαι ρεφορμιστής, αντεπαναστάτης, αλλά αυτά τα είπαμε, μην τα επαναλαμβάνουμε κάθε μέρα γιατί θα γίνουμε αηδία.

Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου