Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ



ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ.

Αν και το κείμενο είναι «αιρετικό» σε σχέση με τις απόψεις που εκφράζονται συνήθως στο blog, είναι σίγουρο ότι ο Αγγελος θα το αναρτήσει σε περίοπτη θέση.


Καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας περιστατικά πλαστών πιστοποιητικών που χρησιμοποιήθηκαν από επιτήδειους απατεώνες, για να κάνουν καριέρα στο δημόσιο τομέα, σφετεριζόμενοι θέσεις που δικαιωματικά ανήκαν σε άλλους, μορφωμένους και ικανούς συμπολίτες μας.

Εκεί λοιπόν που θα περίμενε κανείς η «συνδικαλιστική ένωση απατεώνων / αποφοίτων Κορυδαλλού» να βγει και να καταγγείλει τους ελέγχους που γίνονται για την αποκάλυψη αυτών των λαμόγιων, βλέπουμε κάθε είδους εκπρόσωπο ή φίλο του ΣΥΡΙΖΑ, να τους «κλέβει» τη δουλειά, και να προσπαθεί να σταματήσει τις έρευνες. Ελπίζω η Πολιτεία να φανεί σκληρή και αμείλικτη κινούμενη ποινικά και πειθαρχικά εξαντλώντας κάθε αυστηρότητα, όσο το επιτρέπουν οι νόμοι, εναντίον αυτών των δημάρχων και περιφερειαρχών, που συγκαλύπτουν αυτά τα φαινόμενα.

Με έκπληξη επίσης μάθαμε, ότι κάποιος δήμαρχος από αυτούς τους «φιλολαϊκούς», παρομοιάζει εαυτόν με την Αντιγόνη και επιθυμεί να πράττει τα δίκαια αντί των νόμιμων. Είναι όντως ευχάριστο να έχουμε δήμαρχο με μόρφωση και γνώση από τις αρχαίες τραγωδίες. Προφανώς όμως θα έπαιρνε το πολύ 15 στην ιστορία καθώς του διαφεύγει το γεγονός ότι ο Κρέων δεν ήταν δημοκρατικά εκλεγμένος κυβερνήτης της Θήβας αλλά βασιλιάς, που πήρε το θρόνο ως ο πλησιέστερος συγγενής της βασιλικής οικογένειας, όταν αλληλοσκοτώθηκαν τα δύο αδέλφια, ο Ετεοκλής και ο Πολυνείκης. Οι εντολές λοιπόν του μονάρχη Κρέοντα καθόλου δεν προσομοιάζουν με τους νόμους που ψηφίζονται στο κοινοβούλιο, σε μια συντεταγμένη κοινωνία, από δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις.

Αν θυμάμαι μάλιστα καλά, όλοι ετούτοι οι αιρετοί αυτοδιοικητικοί άρχοντες μόλις πριν από λίγες μέρες ορκίστηκαν, ή έδωσαν το λόγο τους, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, ότι θα τηρούν εκτός από τους νόμους του «βουνού», και τους νόμους της χώρας.
                                                                                                                                                     Γ. Γ.


ΣΧΟΛΙΟ: Αν ο έλεγχος των πλαστών δεν γινόταν με την ΓΝΩΣΤΗ σε όλους μνημονιακή υποχρέωση να ΒΡΕΘΟΥΝ 6500 κεφάλια για την αγχόνη ίσως να διαφωνούσα πολύ λιγότερο μαζί σου Γιώργο, και να έμενα στον σχολιασμό της εμπαθούς (προφανώς) αφετηρία σου απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ. 
Με δεδομένο όμως ότι γνωρίζουμε οι πάντες ότι ο έλεγχος είναι ο φερετζές για να βρεθούν τα μνημονιακά θυματα και με δεδομένο ότι μέχρι σήμερα η αποκάλυψη πλαστών περιορίζεται κυρίως σε ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥΣ (άρα κολλητούς της εξουσίας), ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΙΑ ή συζήγους βουλευτών .... ε ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΡΙΖΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΕΔΩ ΠΕΡΑ - το ήξερες αυτό - ΑΛΛΑ ΕΥΧΑΡΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΟ BLOG. 
Ο αναγνώστη μου δεν είναι χαζός. Βγάζει τα συμπεράσματά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου