Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΕΝΤΕΛΗ: ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ - ΓΡΑΦΑΚΟΥ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.



Σε εκρηκτικό κλίμα έγινε χθες η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πεντέλης, ο Δήμαρχος κ. Στεργίου με τη συμπεριφορά του εντυπωσίασε δυσμενώς γι άλλη μία φορά !!!!!
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πεντέλη Εν Δράσει -Ριζοσπαστική Συνεργασία Πολιτών” Αντώνης Φειδοπιάστης, ζήτησε να καταθέσει ψήφισμα ενάντια στον προσχηματικό “επανέλεγχο” των συμβάσεων που προωθεί το Υ.Δ.Μ.Η.Δ βάσει του Ν. 4250/2014 εισάγοντας το ως θέμα προ -ημερήσιας διάταξης όπως προβλέπεται από τον κανονισμό λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου, αντί αυτού o κ. Στεργίου σε αγαστή συνεργασία με την παράταξη του κ. Γραφάκου απέρριψαν ακόμα και την περίπτωση να συζητηθεί το θέμα.
Αλήθεια μήπως δεν θέλανε να μάθουν την άποψη τους για το θέμα οι εργαζόμενοι του δήμου αλλά και οι πολίτες που τους ψήφισαν;

Την ώρα που κάποιοι Δήμαρχοι οδηγούνται στον εισαγγελέα γιατί αντιδρούν στην απαξίωση της ΤΑ οι παρατάξεις του κ. Στεργίου και του κ. Γραφάκου απλώς υπηρετούν τις μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζει το κόμμα στο οποίο ανήκουν.

Καλό είναι να γνωρίζετε κ. Στεργίου ότι αυτά που με τρόπο φειδωλό περιγράφεται στη διακήρυξη σας οφείλεται να τα κάνετε πράξη.

Η ηθική και οι αξίες έχουν νόημα όταν συμβάλλουν στην αποτελεσματική λειτουργία του αυτοδιοικητικού θεσμού που επικαλείσθε .

Στην περίπτωση που μας αφορά είστε ανακόλουθος !!!!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου