Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟ Σ- Κ. - ΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ - Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ BLOG ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ





Παρόλο που προσωπικά δεν έχω και την καλύτερη άποψη για τα στελέχια της ΑΔΕΔΥ (ας είναι καλά ο Χανιωτάκης που ανεβάζει τις ανακοινώσεις τους γιατί αν περιμέναν από την διεύθυνσις στην Πλατεία εθελοντικά και χωρίς να στείλουν το ΔΤ, δεν έμπαιναν ).

Και έχω γίνει και  ΤΟΥΡΚΟΣ με την τελευταία ανακοίνωσή τους που καλεί μεν τους δημάρχους να πρωτοστατήσουν στην υπεράσπιση των Δ.Υ. απέναντι στην τροϊκανή επίθεση ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ, ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ υπεράσπισης των δημοσίων υπαλλήλων, να καθορίζουν τα πλαίσια  στα οποία οι άλλοι θα συμπαραστέκονταν (ή όχι),  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ - μήνες τώρα - ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ  ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ και διατηρούν το μαγαζί διαλυμένο, περιμένοντας από στους δήμους να κάνουν την δουλειά για λογαριασμό τους.

Και μια και δεν κάνουν την ταξική δουλειά τους εκείνοι .... έκαναν την δουλειά των δήμων, της ΚΕΔΕ διότι ζούμε εις την χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα.

Παρόλη όμως την "διαδικαστική" αφασία της ΑΔΕΔΥ, η μελέτη είναι ένα εξαιρετικό  επιστημονικό πόνημα που αξίζει να διαβαστεί από τους αυτοδιοικητικούς και όσους πραγματικά ενδιαφέρονται για το άθλημα, άσχετα με την αναθέτουσα αρχή.

Τρόφή για διάβασμα λοιπόν το Σ-Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου