Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΧΑΒΑΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ...









Πήγαμε στον καταυλισμό.

Μάθαμε από τον Στέλιο Καλαμιώτη ότι γίνονται συσκέψεις ....

Κρίσιμες συσκέψεις ...

Το αντικείμενο των συσκέψεων;

Θα σας το λέγαμε μόλις λήξουν (για να είμαστε θεσμικά σωστοί, γιατί εχθές μας την είπαν) αλλά το λένε τα ραδιόφωνα .... οπότε γιατί να μην το γράψουμε και εμείς;

Διαπραγματεύονται για το αν θα λήξει το πανηγύρι με την κατεδάφιση 2-3 άδειων παραγκών για τα μάτια του κόσμου, του Κουράση και των νοικοκυραίων, πριν δοθεί εξάμηνη αναστολή στην μετεγκατάσταση των τσιγγάνων ή θα δοθεί η αναστολή χωρίς να πειράξουν απολύτως τίποτα - όπως απαιτεί ο Στέλιος.

ΔΗΛΑΔΗ - ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΑΝΑΣΤΟΛΗ - ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ  ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣτΕ για τη νομιμότητα της μετεγκατάστασης,  ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΚΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, μην τον βγάζει σκέτον.

Μην πάει τσάμπα και η μέρα για τα συνεργεία εξωτερικών και καταλάβουν οι μπαμπουίνοι ότι όλο αυτό δεν είχε απολύτως κανένα άλλο νόημα παρά μόνο τον χαβαλέ.

Φοβερά πράγματα αναγνώστη μου.

Τόσες ώρες αν τις είχαν αφιερώσει αι αρμόδιαι αρχαί σε ουσιαστική δουλειά θα είχαμε τροποποιήσει την μελέτη του Π. Πολίτη, μην  την είχαμε εγκρίνει δεν ξέρω κιόλας ενώ θα είχαμε έτοιμο προς υποβολή το πρόγραμμα χρηματοδότησης του στεγαστικού προγράμματος από την ΕΕ και τώρα θα πιάναμε και το .... Κυπριακό σιγά - σιγά να το ξεπετάγαμε.

Αλλά αν δουλεύαμε ουσιαστικά  θα μου πεις τι θα δείχνανε τα κανάλια σήμερα;
Και πώς θα έκαναν δηλώσεις ...

Σωστά.

Εν τω μεταξύ η Μεσογείων είναι κλειστή και στα δύο ρεύματα,  έχει φρακάρει το λεκανοπέδιο (η αγορά στα φρύδια της, έτσι και αλλιώς πελάτης δεν μπαίνει στα μαγαζιά, οι τσιγγάνοι θα φταίνε τώρα;)  και αν συνεχιστεί αυτό το βιολί  το μόνο πραγματικό αποτέλεσμα της "επίδειξης πυγμής" από το κράτος και "τηλεοπτικής ευαισθησίας" από ημάς τους αυτοδιοικητικούς θα είναι ότι το Κάτω Χαλάνδρι θα μείνει χωρίς κάδους αφού καίγονται με γρήγορους ρυθμούς στα καμιά δεκαριά οδοφράγματα.

Αν και πληροφορία του τελευταίου λεπτού λέει ότι η απόφαση για το αν θα κατεδαφιστούν οι 2-3 παράγκες πριν δοθεί η αναστολή δεν θα εκδοθεί σήμερα αλλά.... ΑΥΡΙΟ (ναι έτσι μας τηλεφώνησαν μόλις τώρα) - οπότε:

1. Τα κανάλια κάνουν ... γάμο (και η Πλατεία δηλαδή, ρεκόρ 1700 κλικάκια κάναμε και εμείς εχθές, μην παραπονιόμαστε).

2.  ΚΑΔΟΣ ΓΙΑ ΚΑΔΟΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ. 
 Με τα λεφτά της ζημιάς θα βγάζαμε την μια από τις 4 πολυκατοικίες που χρειάζονται για να στεγάσουμε τους δημότες Χαλανδρίου ΡΟΜΑ.
(ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΕΛΙΟ .... ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ..... ΞΕΡΕΙΣ, αλλά δεν το γράφω τέτοιες ώρες)

Στην χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτκαλέα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου