Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ 2011 ο ΟΣΚ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ...

ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΝΑΙ!!!!

Τυχαίο; 
Δε νομίζω!




Πέφτουν από τα σύννεφα όσοι άκουγαν όσα λέγονταν αλλά κυρίως ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΝ τα προηγούμενα χρόνια και κυρίως τα προηγούμενα 4 χρόνια στον δήμο ενώ όταν διάβαζαν την Πλατεία προτιμούσαν να την λοιδωρούν

Και στην διαδρομή από τα σύννεφα προς την ανώμαλη προσγείωση, η νέα διοίκηση του δήμου,  αναγκάζεται να προσδιορίσει και να διακινήσει την αλήθεια και χρονολογικά (αφού είναι άνθρωποι καλών προθέσεων με πολύ όμως σταλινισμό και ξεροκεφαλισμό).
Αλήθεια που την προηγούμενη περίοδο δεν ήθελε να αντιληφθεί η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, για να διακινεί το πολιτικάντικα βολικό (αλλά εξόχως ανέντιμο)  για τους πολιτικούς της σχεδιασμούς και τις προσωπικές σχέσεις κορυφαίων στελεχών της με στελέχη της τότε διοίκησης ΑΝΔΡΕΑΣΗ :"οι ευθύνες είναι όλων των προηγουμένων για όλα".
ΒΟΛΙΚΟ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΜΑ. Αλλά ξαναλέω: ΕΞΟΧΩΣ ΑΝΕΝΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ".

Όμως το ΠΑΠΑΔΆΚΗΣ από κάποιους προηγούμενους ΕΓΙΝAN παιδική χαρά και γήπεδα, η χρήση είχε παραχωρηθεί στον δήμο και φτάσαμε ΣΤΟ 2011 - όταν ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ Ο Γ. ΚΟΥΡΑΣΗΣ και ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο πολύς ΒΑΣΙΟΣ - όταν ο ΟΣΚ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΔΡΑΝΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ!

Το είπε ο αντιδήμαρχος  Κ. Γερολυμάτος προχθές.
Ούτε εμείς το ξέραμε αλλά εμείς ξέραμε ότι εκείνη την περίοδο στον δήμο ασχολούνταν μόνο με εξυπηρετήσεις ημετέρων και διώξεις "όσων δεν προσκύνησαν" (καλημέρα Σωτηράκη).

Δεν ξέρω αν κανένας άλλος - εκτός από εμάς τους τρελούς - διακρίνει ουσιαστική ΑΠΙΣΤΙΑ απέναντι στα συμφέροντα του δήμου πίσω από αυτή την ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ αδράνεια της διοίκησης του δήμου να αποκτήσει και επίσημα ένα τέτοιο περιουσιακό στοιχείο.

Δεν ξέρω αν κανείς άλλος αναρωτηθεί ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΤΕ να πιέσει την διοίκηση να τελειώσει την υπόθεση της ιδιοκτησίας του ακινήτου στην Σαρανταπόρου, ακινήτου στρατηγικής σημασίας για το Κάτω Χαλάνδρι.

ΟΛΗ Η ΘΕΣΜΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ με πρώτη βέβαια την αξιωματική αντιπολίτευση (πρωινό ανέκδοτο είναι αυτό).

Αλλά μαζί και η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, έτσι; Που έβλεπε "νοικοκύρεμα" του δήμου τότε και παρά τις προσπάθειές μας να κουβεντιάσουμε, είχε ντουβάρια στα αφτιά.

Βέβαια θα μου πεις..... "η μπασκέτα  έπεσε" , οπότε .....

ΥΓ: Την αποκάλυψη Γερολυμάτου ακούστε την στο ηχητικό της χθεσινής ανάρτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου