Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Για διπλό στην Φινλανδία με αλλαγές


Αρκετές αλλαγές αναμένεται να κάνει ο Κλαούντιο Ρανιέρι στο βασικό σχήμα της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στη Φινλανδία.
Ο Ιταλός τεχνικός που θέλει να δώσει επιθετική πνοή στην ομάδα, προκειμένου να έρθει η νίκη. Γιʼ αυτό στην επίθεση κατέληξε στο να χρησιμοποιήσει τους Μαυρία και Καρέλη στα άκρα και τον Αθανασιάδη ως μοναδικό προωθημένο.
Σταθερός κάτω από την εστία της Ελλάδας θα είναι ο Καρνέζης, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα πάρουν θέση οι Μανωλάς και Παπασταθόπουλος. Ο Τοροσίδης είναι καλά και θα αγωνιστεί κανονικά στο αριστερό άκρο της άμυνας, και ο Βύντρα δεξιά. Στη μεσαία γραμμή θα παραταχθούν ο Μανιάτης ως αμυντικός χαφ και μπροστά του οι Ταχτσίδης, Σάμαρης, σε ένα σχήμα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας.
Από κει και πέρα περίπου 100 Έλληνες κατέκλυσαν το κέντρο του Ελσίνκι και με τις φωνές τους και τα συνθήματα έδωσαν χρώμα στο μουντό κλίμα που επικρατούσε.
Στο κλίμα του αγώνα κινήθηκε το Ελσίνκι το μεσημέρι του Σαββάτου. Περίπου 100 φίλοι της Ελλάδας που ταξίδεψαν από όλες τις άκρες της Ευρώπης και του κόσμου συγκεντρώθηκαν σε πλατεία του Ελσίνκι και έδωσαν το δικό τους χρώμα στη μουντή πρωτεύουσα της Φινλανδίας.
Στα βόρεια της Ευρώπης βρέθηκαν Έλληνες από Ελλάδα, Νορβηγία ακόμα και το Τέξας. Οι Φινλανδοί χάζευαν το τραγούδι και το χορό των Ελλήνων που έβαλαν τους πάντες στο κλίμα του αποψινού αγώνα, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν έχει άλλο περιθώριο για απώλειες.

Σ.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου