Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Η ΣΤΑΣΗ

Μεγάλη συζήτηση έχει γίνει από τα ΜΜΕ και από τα τοπικά τους φερέφωνα για το ότι ο δήμος Χαλανδρίου με την Αριστερή Διοίκηση του αρνούμενος να συνεργαστεί με το υπουργείο του κου Μητσοτάκη υποθάλπει εργαζόμενους που έχουν πλαστά πτυχία ή στην χειρότερη των περιπτώσεων δεν έχουν καν πτυχία.




Συστηματικά η καθεστωτική προπαγάνδα εμφανίζει την άρνηση συνεργασίας με τους Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης στο θέμα της διερεύνησης των συμβάσεων μονιμοποίησης προσωπικού σε βάθος 20ετίας ως αντίδραση στον έλεγχο πλαστών πτυχίων και διακιαολογητικών.

Κατ αρχήν ας το ακούσουν καλά για άλλη μία φορά οι εκλεκτοί του καθεστώτος είτε στην πόλη είτε κεντρικά ότι η Αριστερή διοίκηση του δήμου Χαλανδρίου δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να συνεργαστεί με τους εντεταλμένους της τρόϊκας και κανένα στοιχείο δεν πρόκειται να δώσει και να χαρίσει στην παραπαίουσα κυβέρνηση Σαμαρά τους εργαζόμενούς του δήμου προκειμένου να συμπληρωθεί το νούμερο των 6500 απολύσεων.

Από την άλλη δημοσιεύουμε σήμερα τα στοιχεία που παρέδωσε η Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών στην διοίκηση του δήμου και αφορούν τον έλεγχο των πλαστών πτυχίων και των δικαιολογητικών τίτλων σπουδών για τους εργαζόμενούς της. Η διαδικασία αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη από την αρχή της χρονιάς.

Το γεγονός αυτό μάλλον αποδεικνύει ότι οι Κλουζώ του κυβερνητικού ρεπορτάζ θα πρέπει να βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους. Ανεμπόδιστα εκετελείται η εργασία αυτή του ελέγχου για μήνες. Περεπιπτόντως δεν έχει βρεθεί ακόμα κανένα πλαστό πτυχίο. Κρίμα που οι καμπουράκηδες του τηλεοπτικού πάλκου δεν θα έχουν κάτι να πουν πάλι...

www.stasi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου