Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ : ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ...



Δεν έχει ανάγκη η νέα διοίκηση από την χρήση τερτιπιών.
ΑΡΚΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Αλλά χρειάζεται και ΘΑΡΡΟΣ να την αποδεχτεί και να μην επιχειρεί να την διαχειριστεί με ιδεοληπικές προσεγγίσεις, διότι και από αυτή την ενημέρωση φάνηκε πεντακάθαρα:

ΜΕΤΑ ΤΟ 2011 (και προσέξτε τα) ο δήμος μας σκόρπισε. Και δεν μπορεί να επιχειρείται αυτό να υποκρύπτεται πίσω από την γνωστή, άδικη και προκλητική αναφορά περί ευθυνών δύο δεκαετιών και άλλα τέτοια ηρωικά.

Προτείνουμε να ακούσετε προσεκτικά την ενημέρωση.
Τις καλές τοποθετήσεις Ρούσου - Γκάκα.

Αλλά κυρίως την αναλυτική ενημέρωση του αντιδήμαρχου ΤΥ Κώστα Γερολυμάτου.

Ο οποίος έκανε μια εμπεριστατωμένη μεν ενημέρωση - βόμβα ειδικά για το ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ αλλά πραγματικά έπεσε σε (κατά την γνώμη μας) σοβαρότατο ολίσθημα (και θα αποδειχτεί γιατί δυστυχώς πάλι θα επιβεβαιωθούμε) με την τοποθέτησή του για τις βεβαιώσεις στατικότητας στο ΠΕΡΚΙΖΑΣ.

Διότι ακούστηκε το φοβερό - ειδικά από στόμα αντιδήμαρχου ΤΥ - επιχείρημα ότι δεν μπορεί να ζητηθεί από τους ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ της ΤΥ να υπογράψουν τις βεβαιώσεις στατικότητας των δημόσιων κτιρίων και τοπογραφικών 'ή κατόψεων, την ώρα που αύριο στο δημοτικό συμβούλιο θα δούμε υπογραφές μηχανικών της ΤΥ σε ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΑ και άδειες λειτουργίας καταστημάτων που υποβάλλονται στον δήμο.

Και δεν έφτανε αυτό. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο  οι βεβαιώσεις αυτές δεν πρέπει να ζητηθούν ούτε από ιδιώτες μηχανικούς (ΣΚΙΤΖΗΔΕΣ τους αποκάλεσε) δεν είναι κατάλληλες κατά την πολιτική του αντίληψη.

Οπότε μένει να δούμε ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ οι βεβαιώσεις στατικότητας, ποιος θα βάλει σφραγίδες μηχανικού  για να αδειοδοτηθούν οι χώροι.

Και εμείς αφτιά δεν χαϊδεύουμε.

Το καλύτερο είναι εχθρός του καλού, είναι σε σωστή κατεύθυνση η διοίκηση του δήμου που επιθυμεί να επιλύσει ΟΛΑ τα εκκρεμή θέματα ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΤΩΡΑ.

Και να μην ξεχνάμε ότι Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ του ΔΗΜΟΥ είναι ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.

Και ο νοών νοείτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου