Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Ερυθρόλευκη εκδίκηση



Μεθυσμένη… πολιτεία ο Πειραιάς. Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 της Γιουβέντους με πειστική εμφάνιση αλλά κυρίως ελέω… Ρομπέρτο, έδωσε απαντήσεις για το επίπεδο που μπορεί να «πιάσει» και πήρε την πρώτη… εκδίκηση της εβδομάδας.

Μία ακόμα ιστορική νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Champions League χάρη σ’ ένα γκολ του Παϊτίμ Κασάμι στο 35’. Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν σπουδαίο πρώτο ημίχρονο απέναντι στους πρωταθλητές Ιταλίας, στο δεύτερο μέρος έπαιξαν πιο αμυντικά και έχοντας σε τεράστια μέρα τον Ρομπέρτο ο οποίος ήταν εντυπωσιακός και έσωσε τους Πειραιώτες σε πέντε περιπτώσεις, έχοντας τεράστιο μερίδιο στη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του Μίτσελ.

Οι Πειραιώτες με αυτό το «τρίποντο» ανέβηκαν στους έξι βαθμούς και την πρώτη θέση του πρώτου γκρουπ του της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, μιας και υπερτερούν στην ισοβαθμία με την Ατλέτικο Μαδρίτης, λόγω του 3-2 της πρεμιέρας στο ίδιο γήπεδο. Από την άλλη οι «μπιανκονέρι» έμειναν στους τρεις πόντους όσους και η Μάλμε.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε με 5-0 την Μάλμε με δράστες τους Κόκε στο 48ο λεπτό, Μάντζουκιτς στο 61ο λεπτό, Κριεσμάν στο 63ο λεπτό, Γκοντίν στο 87ο λεπτό και Τσέρτσι στο 90ο λεπτό.

Ελληνικό χρώμα στα άλλα παιχνίδια

Την παράσταση στα άλλα παιχνίδια έκλεψαν δύο από τους μεγαλύτερους Έλληνες παίκτες οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Για το τρίτο γκρουπ η Μπάγερ Λεβερκούζεν κέρδισε με 2-0 την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, σκόρερ οι Κλαούντιο Ντονάτι στο 58ο λεπτό και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος με κεφαλιά στο 63ο λεπτό πέτυχε το δεύτερο γκολ.

Στο άλλο ματς του ομίλου Μονακό και Μπενφίκα, ήρθαν ισόπαλες με 0-0.

Στο τέταρτο γκρουπ η Ντόρτμουντ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου κέρδισε με 4-0 την Γαλατασαράϊ με δράστες του Ομπαμεγιάνγκ στο 6ο και το 18ο λεπτό, τον Μάρκο Ρόϊς με μια γκολάρα στο 41ο λεπτό.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Άρσεναλ κέρδισε με 1-2 την Άντερλεχτ, για τους γηπεδούχους ο Ναγιάρ άνοιξε το σκορ στο 71ο λεπτό. Για τους κανονιέρηδες οι Γκίμπς και Ποντόλσκι στο 89ο και 90ο λεπτό πήραν την μπουκιά από το στόμα των Βέλγων.

Τέλος στο δεύτερο γκρουπ η Λουντογκόρετς κέρδισε με 1-0 την Βασιλεία στην Βουλγαρία με δράστη τον Μίνεφ στο 90ο λεπτό.

Ενώ στο άλλο ματς του ομίλου η Ρεάλ έκανε βόλτα στο Λίβερπουλ με 0-3 με σκόρερ τους Ρονάλντο στο 23ο λεπτό, και Μπενζεμά στο 30ο και 41ο λεπτό.

Υστερόγραφα

Ένα και μοναδικό: ο Ρομπέρτο είναι ο μοναδικός παίκτης που ο Ολυμπιακός δεν τον δανείστηκε, δεν τον πήρε ελεύθερο και τσάμπα, τον πλήρωσε και στην ζωή ότι πληρώνεις παίρνεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου