Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ....



Η χθεσινή συζήτηση που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Γ. Δραγασάκη πήγε καλά.

Πήγαμε και την παρακολουθήσαμε, θέλαμε να ενημερωθούμε από πρώτο χέρι για το τι να περιμένουμε από την αυριανή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εκτός καναλιών.

Όμως το θέμα της ανάρτησης δεν είναι το περιεχόμενο της εκδήλωσης, γι' αυτό έτσι και αλλιώς είμεθα αναρμόδιοι και ελλειμματικοί για να σχολιάσουμε το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.


Το θέμα μου αναγνώστη μου είναι ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ είδα το κοινωνικό παντοκοροίδείο από μέσα χωρίς να με συλλάβουν.
Και έφτασα στην "αίθουσα πολλαπλών χρήσεων"

(Θυμίζω ότι την προηγούμενη φορά που είχα μπει εκεί μέσα η Ελενίτσα η κουκουλοφόρα είχε φωνάξει τον αστυφύλακα να με συλλάβει και με πήραν στο τμήμα συνοδεία).

Λοιπόν ΤΑ ΠΗΡΑ ΑΣΧΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ! (περίεργο θα πεις, εσύ ο ήρεμος τα πήρες;)

Όμως προκαλώ τα διακόσια άτομα που ήταν εχθές εκεί, την ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και τους συνοδούς του Γ. Δραγασάκη να μου αντιτάξουν ότι τα πήρα αδίκως.

ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ - ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ: Το έχετε χάσει τελείως; Δράμι δεν έχει μείνει μπροστά στην μικροπαραταξιακή σκοπιμότητα και το ρουσφέτι στους "δικούς";

Είναι αίθουσα αυτή, στον δεύτερο όροφο ενός ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, που την προσεγγίζεις μέσα από μια στενή σκάλα και ασανσερ 3 ατόμων,  με μια και μοναδική πορτίτσα 90 πόντων, χωρίς άλλη έξοδο (κινδύνου) , χαμηλοτάβανη και με ελλειπή εξαερισμό,  ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕΣΑ 200 άτομα (αλλά και 100 να ήταν σε κάποια άλλη περίπτωση τα ίδια θα ίσχυαν.)

Στο βάθος η μοναδική πόρτα της "αίθουσας πολλαπλών χρήσεων" του Κοινωνικού Παντοκοροϊδείου


Προσωπικά εκεί μέσα δεν είχα ξαναμπεί και δεν πρόκειται ούτε να ξαναπάω, ούτε να φιλοξενηθεί από την Πλατεία εκδήλωση ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΦΟΡΕΑ που θα καλεί τον κόσμο να παρευρεθεί σε αυτήν την εν δυνάμει ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ.

Έχει σκεφτεί κανείς εκεί στον δήμο - υπεύθυνος, ανεύθυνος, δεθελοντής, εργαζομενος κλπ - τι θα γίνει αν συμβεί κάτι και είναι εκεί μέσα 200 άτομα;
Από πού θα βγουν; Από τα παράθυρα θα πηδάνε ή θα γίνει .... το Kούγκι του Χαλανδρίου;

ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ KAI ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, το δηλώνω για να μην έχουμε παρεξήγηση μετά.

Γιατί ρε σεις τώρα δεν κάνετε τις εκδηλώσεις στην αίθουσα του Κέντρου Νεότητας στην Δαναΐδων;

Είναι ισόγεια, ασφαλής, έχει άνετη πρόσβαση και άνετο πάρκινγκ και δεν έχει και κολώνες μες την μέση ώστε βλέπουν όλοι.

Και είναι .... πανταχώθεν ελεύθερη αν κάτι συμβεί, ο μη γένειτο.

ΤΟΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ - ΣΚΑΝΔΑΛΟ είναι χρήσιμο για τον δήμο και οι χώροι του αναγκαίοι ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΝΟΙΚΙΑΣΕΤΕ;
Και χαλάστηκαν τόσα λεφτά εκεί μέσα ....
Τόσο πολύ πια έχετε δεσμευτεί ότι δεν θα πειράξετε τίποτα από αυτά που έκαναν οι προηγούμενοι;;

Εδώ έχετε γράψει τόσα γι' αυτό το κτίριο, όπως και εμείς.
Αλλά άσχετα με αυτό και να μην είχαμε γράψει: "ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΡΕ ΣΕΙΣ Η ΜΠΑΣΚΕΤΑ" που λέτε και εσείς, δεν το καταλαβαίνετε;

Το θέμα της καταλληλότητας και της ασφάλειας αυτής της αίθουσας θα το θέσω επίσημα στον δήμο ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ αναγνώστη μου για να μην έχω αμαρτία ως δημοτικός σύμβουλος, αν την επόμενη φορά που θα χώσει Ο ΔΗΜΟΣ εκεί μέσα ανθρώπους, γίνει κανένας σεισμός, ανάψει κανένας φόκος, συμβεί κάτι και πηδάνε οι παρευρισκόμενοι από τα παράθυρα του δευτέρου, αν δεν "συνωστιστούν" στην πορτίτσα.

Και ξέρεις τότε θα λένε όλοι, τα κανάλια, οι υπεύθυνοι, οι ανεύθυνοι ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ:

 "ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ Η ΑΙΘΟΥΣΑ; ΕΙΧΕ ΑΔΕΙΑ; ΕΙΧΕ ΕΞΟΔΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ; ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ;" και όλα αυτά τα χαζά που λέγονται ΟΤΑΝ ΧΥΘΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ.

ΥΓ: Ξέρω τι θα πουν. Υπερβολές του Νταβία. Εσύ άκου τους άμα θες και πήγαινε εκεί. Εγώ είπα και ελάλησα και αμαρτία ουκ έχω. Ξηγημένα ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου