Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Συνάντηση της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου με το ΔΣ του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών



Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών είχε χθες, Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Στη συνάντηση, στην οποία παραβρέθηκε και η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου, μετείχαν εκ μέρους του ΔΣ του Συνδέσμου οι: Τέτα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρο ΔΣ, Ζέφη Δημαδάμα, Γραμματέα, Ρένα Κιτσοπανίδου, Αντιπρόεδρο, και Μαίρη Συναρέλλη, Μέλος Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Το ΔΣ του Συνδέσμου παρουσίασε τις πρωτοβουλίες του Συνδέσμου ενώ αναφέρθηκε και στις προγραμματιζόμενες μελλοντικές του δράσεις. Παράλληλα οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου ζήτησαν τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής στο ζήτημα της βίας κατά των γυναικών, μέσω της Επιτροπής Ισότητας που πρόκειται να συσταθεί.

Από την πλευρά της, η Περιφερειάρχης υπογράμμισε ιδιαίτερα τη συμβολή του Συνδέσμου στα γυναικεία ζητήματα και εξέφρασε την υποστήριξή της στις πολιτικές δράσεις και πρωτοβουλίες του.

Τέλος, οι δύο πλευρές τόνισαν τη σημασία της συμβολής των γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και συμφώνησαν στην ανάγκη κοινών πρωτοβουλιών στο θέμα της βίας κατά των γυναικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου