Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΛΗ: ημερομηνία ανάρτησης 6/11
 
Ο δήμος, σε συνεργασία με την "Εταιρία Επιστημονικής Τάδε κλπ ΑΕ" υλοποιεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά (ΚΟΥΡΑΣΗΣ 2-ΡΟΥΣΣΟΣ 1 - σημειώσατε 1) ένα φοβερό ευρωπαϊκό πρόγραμμα για την υποστήριξη της κίνησης παιδιών με κινητικά προβλήματα.

Έργον θεάρεστον και επιδοτούμενον!

Εχθές ανέβασε και στο site του την ανακοίνωση για όσα παιδάκια έχουν πρόβλημα.
Διότι για τα παιδάκια γίνεται το πρόγραμμα. Τα παιδάκια αυτών που τα μασάνε χοντρά μέσα από μαϊμού ευρωπαϊκά προγράμματα.

Έβαλε ο δήμος λοιπόν την ανακοίνωση για να το μάθουν όσοι το έχουν ανάγκη και να τύχουν της φροντίδας του προγράμματος και του δήμου τους, που αδιαλείπτως φροντίζει δια την αποκατάσταση της υγείας των παιδιών με κινητικά προβλήματα εδώ και τρία χρόνια.

ΓΙΑΤΙ ΤΕΟΙΟΝ ΔΗΜΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ!
ΦΟΒΕΡΟ!
ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΟΥΡΑΣΗ, που ο νέος δεν το πειράζει καθόλου, τα συνεχίζει όλα σα να μην άλλαξε τίποτα.

Δεν θέλει να χαλάσει άλλωστε τέτοιες φοβερές υπηρεσίες που προσφέρονται εις τους δημότας που έχουν την ανάγκη του δήμου. Ειδικά σε παιδάκια με κινητικά προβλήματα, σου λέει ....
 
Μπήκε εχθές λοιπόν η ανακοίνωση στο site του δήμου.

Τι έλεγε;
Καλούσε ενδιαφερομένους - παιδάκια με κινητικά προβλήματα - να υποβάλλουν αιτήσεις για να λάβουν τις παροχές του προγράμματος στο κέντρο νεότητας.που θα γίνεται από φοβερό προσωπικό στο Κέντρο Νεότητας.
ΔΩΡΕΑΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ!
Πληρώνουν οι κουτόφραγκοι.

Η ανακοίνωση έχει ημερομηνία 27 Οκτωβρίου (2014).
Αναρτήθηκε στο site του δήμου στις 6 Νοεμβρίου (2014).

Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΉΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ (2014).

ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟ ΠΟΛΙΤΗ!

Οπότε συνδημότη μου για να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα εκτός των απαραίτητων δικαιολογητικών ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ για να γυρίσεις τον χρόνο 4 μέρες πίσω, στις 3/11.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΟΣ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ:



Η «ΕΕΕΥΤ» πραγματοποιεί το πρόγραμμα «Άσκηση και βελτίωση της κίνησης μέσα από τη χρήση υποστηρικτικής τεχνολογίας» για τρίτη χρονιά στο Δήμο Χαλανδρίου (6/11/2014)

  
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
http://www.eeeyt.gr
Ταχυδρομική Θυρίδα: 62018, 15210 Χαλάνδρι
Τηλέφωνο: 2107275688, Fax: 2107275193
Ηλ. Ταχυδρομείο: eeeyt@googlegroups.com 





Χαλάνδρι 27 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας ενημερώνουμε ότι η «Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Υποστηρικτικής Τεχνολογίας» πραγματοποιεί το πρόγραμμα «Άσκηση και βελτίωση της κίνησης μέσα από τη χρήση υποστηρικτικής τεχνολογίας» (ειδικού τεχνολογικού εξοπλισμού και ειδικών προγραμμάτων) για τρίτη χρονιά στο Δήμο Χαλανδρίου.

Ο σκοπός του προγράμματος είναι η βελτίωση της αδρής και λεπτής κίνησης, του κινητικού συντονισμού παιδιών που παρουσιάζουν κινητικές δυσκολίες, δυσγραφία, αδεξιότητα, ελλειμματική προσοχή και υπερκινητικότητα. Τα προγράμματα θα εκτελούνται από εθελοντές επαγγελματίες  -  μέλη της ΕΕΕΥΤ (εργοθεραπευτές, φυσικοθεραπευτές, γυμναστές φυσικής αγωγής, κ.α.).

Το παραπάνω πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν σε δημότες Χαλανδρίου. Θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα 17:45-19:15 (2 τμήματα) στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου, Δαναΐδων και Αντιγόνης, Χαλάνδρι (στάση μετρό Νομισματοκοπείο) τηλ. 210 6840033 από τις 3/11/2014 μέχρι 31/05/2015.

Δηλώσεις ενδιαφέροντος και εγγραφές 3/11/14


Πληροφορίες κα Κ. Λάππα 6977656672


ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΘΕΙ Η ΦΑΙΔΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑ ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου