Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Για αποτέλεσμα στο Τορίνο



Για να βάλει το πιο μεγάλο λιθαράκι, στην πρόκριση ο Ολυμπιακός αγωνίζεται απόψε στο Τορίνο εναντίον της Γιουβέντους για την τέταρτη αγωνιστική του Champions League.

Ελάχιστα είναι τα αγωνιστικά προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει ο Μίτσελ για την προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει Γιουβέντους. Ο Ισπανός προπονητής δεν υπολογίζει μόνο στον τραυματία Μπενίτες κι έχει εκλέξει από την Κυριακή την αποστολή η οποία έχει ταξιδέψει στο Τορίνο για το μεγάλο παιχνίδι. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», προσανατολίζεται στο να παρατάξει το σχήμα που του έχει αποφέρει τις επιτυχίες ως τώρα στο Champions League, αφήνοντας στον πάγκο τον Αφελάι και βάζοντας στο ματς εξαρχής τον Φουστέρ ο οποίος δείχνει σε καλύτερη κατάσταση.

Συνεπώς, στο 4-2-3-1 του Ολυμπιακού, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρομπέρτο. Στην τετράδα της άμυνας θα πάρουν θέσεις από αριστερά προς τα δεξιά οι Μαζουακού, Αμπιντάλ, Μποτία και Ελαμπντελαουί, ενώ αμυντικά χαφ θα είναι οι Μιλιβόγεβιτς και Μανιάτης. Ρόλο οργανωτή θα πάρει ξανά ο Τσόρι Ντομίνγκεζ, ενώ στο αριστερό άκρο θα είναι ο Φουστέρ, στο δεξί ο Κασάμι και στην κορυφή της επίθεσης ο Κώστας Μήτρογλου.

Από κει και πέρα με δύο απουσίες ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Γιουβέντους. Ο Μάσιμο Αλέγκρι προπόνησε τους ποδοσφαιριστές του, αλλά οι Ογκμπόνα και Ασαμόα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ωστόσο υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να μπουν στην αποστολή αμφότεροι. Πάντως πολύ δύσκολα θα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα, στην αναμέτρηση με τους Πειραιώτες. Στο κέντρο της άμυνας, θα πάρει θέση αντί του Ογκμπόνα ο Κάσερες και στο αριστερό άκρο ο Περέιρα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Έτσι, όλα δείχνουν πως στο 3-5-2 του Αλέγκρι κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπουφόν, με τους Μπονούτσι, Κιελίνι και Κάσερες να είναι στην τριάδα της άμυνας. Στο δεξί άκρο θα είναι ο Λιχτστάϊνερ, ενώ στο αριστερό ο Περέιρα με τους Βιντάλ, Πίρλο και Μαρκίζιο να είναι στην τριάδα του άξονα της μεσαίας γραμμής. Στην επίθεση το δίδυμο θα απαρτίζεται από τους Τέβες και Γιορέντε.

Στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους, ορίστηκε διαιτητής ο Μάρτιν Άτκινσον από την Αγγλία. Ο 43χρονος είχε διευθύνει άλλη μια φορά κατά το παρελθόν, αγώνα του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, είχε σφυρίξει τον αγώνα με τη Σερίφ Τιρασπόλ, για τα play off του Champions League το 2009. Βοηθοί του Άτκινσον θα είναι οι Μάικλ Μάλαρκι και Ντάρεν Καν. Βοηθοί γραμμής θα είναι οι Άντονι Τέιλορ και Κέβιν Φρεντ, ενώ τέταρτος ο Στίβεν Τσάιλντ.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός δεν θα είναι μόνος του στο Τορίνο. Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν στο πλευρό τους περισσότερους από 2000 οπαδούς τους που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια και θα βρεθούν στο γήπεδο της Γιουβέντους. Στους Πειραιώτες υπάρχει πίστη για θετικό αποτέλεσμα και φυσικά για πολύ καλύτερη εμφάνιση από τις τελευταίες της ομάδας στις εγχώριες υποχρεώσεις της. Άλλωστε, κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο και ζωτικής σημασίας έτσι ώστε να μπορέσει ο Ολυμπιακός να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου