Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΣΙΜΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ ΠΡΟΣ ΘΩΜΑ ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗ: ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΞΥΔΙ!

 

Αυτή ήταν η απάντηση του δημάρχου Σίμου Ρούσσου στον δημοτικό σύμβουλο Θωμά Βαρδουλάκη, έμπειρο γιατρό και προϊστάμενο στο ΠΕΔΥ του Κάτω Χαλανδρίου ο οποίος παρευρέθηκε στον υποτιθέμενο διάλογο τον οποίο είχαν οργανώσει  από τον δήμο για την "έναρξη λειτουργίας του κοινωνικού ιατρείου"  και τόλμησε να τοποθετηθεί, καταθέτοντας την άποψή του ότι πρέπει να ενισχυθεί η υπάρχουσα οργανωμένη δομή του ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ (το οποίο λειτουργεί μερικές δεκαετίες, δεν ξεκίνησε σήμερα) και να διασφαλιστεί έλεγχος στην λειτουργία του από το δημοτικό συμβούλιο αντί να δημιουργηθεί ένας εξωθεσμικός  φορέας ("πρωτοβουλία") που θα διαχειρίζεται την παροχή υγειονομικών υπηρεσιών στους ανασφάλιστους δημότες.

Η απάντηση του Δημάρχου ήταν καταλυτική: "Εμείς θα λειτουργήσουμε το κοινωνικό ιατρείο όπως νομίζουμε και σε όποιον δεν αρέσει ΞΥΔΙ!

Το περιστατικό έγινε πριν από λίγο και οδήγησε στην αποχώρηση από την σύσκεψη του δημοτικού συμβούλου κου Βαρδουλάκη και του Δημήτρη Λέρτα. 

ΑΛΑΛΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όταν οι επικεφαλής της διοίκησης του δήμου αποχωρούν εμείς δεν τους εξουσιοδοτούμε

    Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την έκδοση του ψηφίσματος κατά της μετεγκατάστασης του ΚΑΖΙΝΟ της Πάρνηθας ο δήμαρχος ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις