Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Αναζητείται η χαμένη ελληνική αξιοπρέπεια...

Όχι, δεν είμαι ικανοποιημένος με τις αποφάσεις (ή την μία απόφαση, δεν έχει σημασία) που αφορούν στην Ελλάδα.
Και δεν είμαι ικανοποιημένος για δύο ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΥΣ λόγους:

1. Γιατί συμφωνήθηκε η Ελλάδα να μην πάρει μέτρα που θα πάνε πίσω τον προϋπολογισμό (τον πλασματικό ή κάποιον άλλον;...), να μην προβεί σε μονομερείς ενέργειες και να εκπληρώσει τις οικονομικές της υποχρεώσεις (που ανέρχονται σε ποιο ποσό; Ποιοι τις δημιούργησαν; Ποιοι τις ψήφισαν; Ποιους αφορούν;)
2. Γιατί η συγκεκριμένη συμφωνία - ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε την - έγινε δεκτή (έστω και...διπλωματικά "με το ζόρι") από τον κομπλεξικό απόγονο Βόλφγκανγκ μετά από και ενόψει νέων ανθελληνικών κορώνων του.

Και ακόμη δεν άκουσε ο ελληνικός λαός το ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ
ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ...

Η πρόχειρη και ίσως βιαστική ανάγνωση των όσων συμφωνήθηκαν (;) στο EuroGERMANgroup, μου αφήνει την εντύπωση ότι, η ελληνική πλευρά, παίζοντας "κατενάτσιο" πριν ακόμη μπουν στον ΕΧΘΡΙΚΟ "αγωνιστικό" χώρο των (συν)ομιλιών, δεν κατάφερε να βγει μπροστά και να διεκδικήσει το γκολ - δηλαδή το στόχο - των ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ που της αναλογούν.
Αν η αντίληψή μου με ξεγελά - και αυτή είναι μια πιθανότητα - αυτό θα φανεί και μετά από την ερχόμενη Δευτέρα, όπου θα πέσουν οι υπογραφές παράτασης του μαρτυρίου ή δικαίωσης των καταπατηθέντων ελλήνων που επιζητούν τη λύτρωση και τη διαφυγή από το γερμανικό κολαστήριο.

Δ.Χ.

Υ.Γ. Το ΔΑΝΕΙΟ και τις ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ των επικυρίαρχων του "ετρωπαϊκού" (λέμε τώρα...) δεσποτάτου, ποιος θα το αναδείξει ως προϋπόθεση συζητήσεων & διαβουλεύσεων και θα το διεκδικήσει για να "κάνουμε ταμείο" στη συνέχεια; Οέοοοο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου