Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ


Ο Δήμαρχος μες την καλή χαρά
 Ένα χαρούμενο δελτίο τύπου του δήμου, για μια χαρούμενη Κυριακή όπου η υπηρεσία καθαριότητας χαρούμενη, καθάρισε εθελοντικά το οικόπεδο στο Νομισματοκοπείο μες την καλή χαρά
Το δελτίο τύπου αντιγράψαμε από το  αυτοαποκαλούμενο  site του δήμου Χαλανδρίου!
Έχουμε boldάρει τα σήμεια που τράβηξαν την προσοχή μας.

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο καθαρισμός του οικοπέδου της Κτηματικής 


Μια χαρούμενη και δημιουργική ανοιξιάτικη μέρα έζησαν όσοι βρέθηκαν κοντά μας χθες Κυριακή 26 Απριλίου, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του Σώματος Εθελοντών να συμβάλουν στον καθαρισμό του οικοπέδου της Κτηματικής πίσω από το Νομισματοκοπείο.
Γυναίκες, άντρες και παιδιά, μέλη του Σώματος Εθελοντών, του συλλόγου  Άγιοι Ανάργυροι, του συλλόγου Εργαζομένων στον Δήμο, και φυσικά ο ίδιος ο δήμαρχος, Σίμος Ρούσσος,  ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δημήτρης Χριστουλάκης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Γερολυμάτος και κάποιοι  δημοτικοί σύμβουλοι με γάντια στα χέρια, φόρμες και καπελάκια μάζεψαν όποια σαβούρα είχαν πετάξει εκεί  διάφοροι ασυνείδητοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το κομμάτι γης είναι ο μοναδικός μεγάλος δημόσιος, ελεύθερος χώρος, κατάλληλος για τη βόλτα, για την επαφή μας με τη φύση, αλλά και για τη χρήση του σε περίπτωση κινδύνου.

Οι μπουλντόζες του δήμου ήσαν εκεί για να ελευθερώσουν το χώρο από κλαδιά,  βαριά υλικά και χώματα που εμπόδιζαν την κίνηση των εθελοντών.

Ήταν μια μέρα χαράς που συνδύασε τη χαρά της άνοιξης με την προσφορά στην πόλη και τους συμπολίτες μας. Η δράση θα επαναληφθεί το Μάιο, στο ίδιο μέρος αλλά και στη Ρεματιά.


ΥΓ: Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει πατέρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου