Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Η ΕΛΕΥΘΕΡIΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ


Την έμπρακτη υποστήριξη του δικαιώματος της Πλατείας να γράφει ό,τι θέλει εισπράξαμε μετά την απαράδεκτη για τους ίδιους και την ιστορία τους ανακοίνωση της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ που απαιτούσε απόσυρση δημοσιευμάτων  από όλα τα ειδησιογραφικά sites και blogs του Χαλανδρίου που επιδεικτικά αγνόησαν το κείμενο της πλειοψηφίας και δεν το ανήρτησαν ή αν το έκαναν (ΤΟ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ) ανήρτησαν και το δελτίο τύπου της δικής μας παράταξης, τηρώντας απόλυτα την δημοσιογραφική δεοντολογία.

Μοναδική εξαίρεση βέβαια η ΣΤΑΣΗ αλλά αυτό δεν θα το σχολιάσουμε. Η ΣΤΑΣΗ καθορίζει μόνη της τους κανόνες του πολιτικού διαλόγου και ξέρουμε πώς τον εννοεί: "ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ, ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΊΖΟΥΜΕ Ο,ΤΙ και ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ αλλά ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ".

Α ναι και το blog του Νίκου Πανταζή. (Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι).

Αυτό όμως που δεν θα μείνει ασχολίαστο και θα τεθεί και στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης  είναι ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ΑΝΗΘΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΠΑΡΑΝΟΜΟ αλλά πρωτίστως ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ γεγονός να αναρτώνται στο ΕΠΙΣΗΜΟ SIΤE του δήμου Χαλανδρίου ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 

Το site του δήμου που πληρώνουμε όλοι οι δημότες και το έχουν καταντήσει ΣΤΑΣΗ νο2 και που στοιχειώδεις κανόνες δεοντολογίας λένε ότι ή αναρτώνται μόνο επίσημες αποφάσεις και ενημερώσεις ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ προς τους δημότες ή αν φιλοξενούνται κείμενα δημοτικών παρατάξεων, τότε φιλοξενούνται οι απόψεις ΟΛΩΝ των δημοτικών παρατάξεων της πόλης, όχι μόνο της παράταξης της πλειοψηφίας.

Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για την Λαϊκή Δημοκρατία του Χαλανδρίου.

Ο Αντιδημοκρατικός κατήφορος της πλειοψηφίας δεν έχει τέλος.

Το επόμενο βήμα συνάδελφοι της διοίκησης είναι να κάψετε έντυπα που δεν σας αρέσουν στην πλατεία Χαλανδρίου κατά την διάρκεια αντιφασιστικής συγκέντρωσης που θα οργανώσετε.

Συνάδελφοι της διαδικτυακής ενημέρωσης  και διακίνησης ιδεών δεν σας ευχαριστούμε αλλά σας τιμούμε γιατί "παραλείψατε" να διακινήσετε το κείμενο μιας πλειοψηφίας που ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι αν περάσει την αντίληψή της για την αρθρογραφία στην Πλατεία μετά - αργά ή γρήγορα - θα έρθει και η σειρά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου