Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

«Το ρέμα σώθηκε, το θέατρο θα ξαναφτιαχτεί»


H O.M. ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίου εκφράζει τη λύπη και τον αποτροπιασμό της για την ολοσχερή καταστροφή του θεάτρου της Ρεματιάς Χαλανδρίου. Το θέατρο που λειτουργούσε από το 1981 και αποτελούσε σημείο αναφοράς και όαση πολιτισμού για τη πόλη μας και όχι μόνο δεν υπάρχει πια. Τα πρώτα ευρήματα δείχνουν εμπρησμό καθότι η φωτιά ήταν εστιασμένη και είχε σκοπό μόνο την καταστροφή του θεάτρου και όχι της ρεματιάς. Να θυμίσουμε ότι το φεστιβάλ Ρεματιάς ξεκινά σε λίγες μέρες.
Τα δέντρα που κάηκαν ευτυχώς ήταν λίγα στα ορεινά των εξεδρών.

Είμαστε βέβαιοι πως με τις προσπάθειες όλων των φορέων και των κατοίκων της πόλης θα επαναλειτουργήσει σύντομα και θα συνεχίσει να είναι ένα στολίδι για το Χαλάνδρι

Η Ο.Μ. Χαλανδρίου σε πείσμα όσων δεν θέλουν την λειτουργία του θεάτρου προτείνει όλες οι επόμενες πολιτιστικές της εκδηλώσεις να γίνουν στο χώρο της Ρεματιάς. Όρθιοι ή καταγής θα είμαστε εκεί για να δηλώσουμε σε όσους σκέφτηκαν ότι μπορούν να κλείσουν το θέατρο ότι αυτό δεν θα περάσει.
Καλούμε τους πολίτες του Χαλανδρίου να αντισταθούν στον σκοταδισμό που επιτίθενται στην πόλη.
Συμπαραστεκόμαστε στις προσπάθειες της Διοίκησης του Δήμου Χαλανδρίου και της Περιφέρειας Αττικής οι οποίοι ήδη από χθες ξεκίνησαν τις ενέργειες για το ξαναστήσιμό του. Θα είμαστε στο πλευρό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου