Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ - ΝΕΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΤΩΠΟ: ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΕΛ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ



Όσο το site της διοίκησης του δήμου (αυτό που αυτοαποκαλείται site του δήμου Χαλανδρίου) γεμίζει με χειραψίες, επισκέψεις σε πρεσβείες, ανταλλαγές αντιπροσωπειών, γεύματα και δείπνα αλλά και εκδηλώσεις - συζητήσεις ικανοποίησης πέντε - έξι (κολλητών) νοματαίων, εμείς οι μικρότεροι του δημοτικού συμβουλίου συνεχίζουμε να ασχολούμαστε - όσο μας το επιτρέπει η δύσκολη καθημερινότητά μας - με τα μεγάλα πολεοδομικά θέματα της πόλης, αυτά με τα οποία ασχολούμαστε ασταμάτητα πάνω από 20 χρόνια και στα οποία έχουμε δικαιωθεί κατά 150%, κάτι που κάνει τους αντιπάλους μας να βγάζουν φλύκταινες και να μας επιτίθενται με περισσότερη λύσσα - (και εμείς να κάνουμε χάζι μαζί τους και να περιμένουμε να εκτεθούν για άλλη μια φορά ή να παραδεχτούν - επιτέλους  ότι είναι καλό για την πόλη και την τοπική κοινωνία να προσχωρήσουν στον δρόμο της λογικής).

Συνεχίζουμε λοιπόν ασταμάτητα τις ενημερωτικές επαφές μας για τα μείζονα θέματα του Χαλανδρίου, χωρίς δελτία τύπου και ανακοινώσεις, χωρίς να δημοσιοποιούμε με ποιους και πότε μιλάμε και συναντιόμαστε αλλά σήμερα, (ένα χρόνο ακριβώς  μετά την επιλογή σου αναγνώστη μου για το δημοτικό συμβούλιο και τους συσχετισμούς δύναμης σε αυτό - 18 Μαϊου 2014 ήταν ο πρώτος γύρος των δημοτικών εκλογών) θα ρισκάρω να δημοσιοποιήσω μια αλήθεια - που θα δυσαρεστήσει πολλούς , όπως γίνεται πάντα όταν σου λέμε την σκληρή αλήθεια και τα βάζουν ΟΛΟΙΜΑΖΙ (είναι μία λέξη, έχει κολλήσει από την υποκριτική κατάχρηση) μαζί μου:

Σύντομα όμως θα αποδειχθεί (και θα ΞΑΝΑΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ - δυστυχώς) η σημερινή πρόβλέψή μας, οπότε σήμερα επέλεξα να ενημερώσουμε τους πάντες - ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΥ - αφού πλέον είμαστε 100% ΣΙΓΟΥΡΟΙ:

Η ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ.

ΝΤΑΒΙΑΣ speaking και γράφτε το.

Και αν δοθεί ΕΠΙΣΗΜΗ εντολή στον μελετητή κ. Ιωνά από την διοίκηση ή την τεχνική υπηρεσία να προχωρήσει σε "επικαιροποίηση" (που ουσιαστικά είναι νέα μελέτη) της μελέτη ένταξης της περιοχής χωρίς την Ελ. Πεντέλης θα πρόκειται για ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ που θα κοστίσει δεκάδες εκατομμύρια στο Χαλάνδρι χωρίς καμία απολύτως προοπτική έγκρισης.

 Θα είναι .... άλλη μια μελέτη απλά για να κερδηθεί χρόνος και να πάρει το μπαλάκι ο επόμενος δήμαρχος, μια αναβολή που όμως θα πληρώσει κάθε δημότης σε χρήμα αλλά κυρίως  οι ιδιοκτήτες του Π. Πολίτη με νέα παράταση της ταλαιπωρίας τους.

Και μιλάμε για την επίσημη εντολή προς τον μελετητή, την γραπτή, η ώρα της οποίας πλησιάζει, αφού προφορικά αυτό λέει κάθε στιγμή ότι θα κάνει ο δήμαρχος.
 Ελπίζουμε να το λέει απλά για να ικανοποιήσει τους "σκληρούς"της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ που θέλουν να δικαιωθούν οι αγώνες που έκαναν μικροί (και όποιον πάρει ο χάρος, πρώτα η δικαίωσή τους) αφού ο δήμαρχος ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΑ. (του τα έχουν ψιθυρίσει τα φωνήεντα από τις αρμόδιες υπηρεσίες, λέει ο σμπίρος μου).

Προς το παρόν δεν θα πούμε περισσότερα αφού συνεχίζουμε τις επαφές μας ακόμα, με υψηλόβαθμα στελέχη του ΥΠΕΚΑ και αυτή την εβδομάδα έχουμε αρκετές.

Με στελέχη που πολλές φορές μας λένε "Ευτυχώς που υπάρχετε και σεις" και ελπίζουν ότι θα καταφέρουμε να πείσουμε την διοίκηση και το δημοτικό συμβούλιο (που μας καταγγέλλει), να μην προχωρήσει στην εγκληματική για την πόλη επιλογή.

Περιμένουμε - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ - από την διοίκηση του δήμου να αναλάβει ουσιαστικές πρωτοβουλίες απεμπλοκής της πόλης και των ταλαίπωρων στο Π. Πολίτη από το απίστευτο μπλέξιμο που έχει δημιουργήσει η μικροπολιτική και η ανευθυνότητα της προηγούμενης περιόδου ώστε να ανοίξει ο δρόμος να βγει το Χαλάνδρι από την κατάσταση της παρακμής που έχει οδηγηθεί από την έλλειψη οργανωμένου πολεοδομικού σχεδιασμού,   τον τοπικό Μαυρογυαλουρισμό και τα οργανωμένα συμφέροντα που δεν θέλουν να μπει η περιοχή στο σχέδιο.

Η αρχή για να ξεμπερδευτεί το κουβάρι είναι η Ελ. Πεντέλης και ο καταυλισμός των τσιγγάνων.Αυτό πια το έχουν κατανοήσει όλοι. (Τους πήρε καμιά εικοσαριά χρόνια να κατανοήσουν που είναι η άκρη του κουβαριού αλλά ποτέ δεν είναι αργά).

Και επιτέλους πρέπει να παρθούν οι ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ για την πολεοδομική μελέτη του Π. Πολίτη και το ΓΠΣ.

Ας σταματήσει η κοροϊδία των κατοίκων και ας ληφθούν αυτές οι αναγκαίες αποφάσεις χωρίς ιδεοληπτικές εμμονές και με το βλέμμα στραμμένο μόνο στο μέλλον.

Το Χαλάνδρι θα πιστώσει θετικά τον Ρούσσο και την πλειοψηφία αν μετατοπιστούν στις θέσεις εκείνες που θα το οδηγήσουν σε αυτό το μέλλον, βρίσκοντας την δύναμη να αφήσουν στην πάντα τοποθετήσεις που έκαναν μιαν άλλη εποχή κάτω από άλλες , εντελώς διαφορετικές συνθήκες.

Δεν περίμενε πέρυσι τέτοια μέρα ο δημότης από αυτή την διοίκηση να εξαντλεί την δράση της σε PR και ανταλλαγές ταξιδιών με τα εξωτερικά λες και είναι οι αστοί του Κουράση, την ώρα που βερμπαλιστικά μένουν αμετακίνητοι σε θέσεις που τις έχει ξεπεράσει η ίδια η ζωή για την πόλη.

ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΤΕ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ"

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ 18 ΜΑΙΟΥ - ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΝΙΚΗ.

ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΤΕ!

ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

Πόσες φορές την βδομάδα θα μαζεύετε τρόφιμα και φάρμακα επιτέλους για να γλυτώνετε από το βάρος της πραγματικής δουλειάς;

ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΛΑΛΗΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου