Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Χαλανδρίου εκφράζει την βαθειά της λύπη για την καταστροφή που υπέστη το Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς και καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση στην καρδιά του πολιτιστικού και περιβαλλοντολογικού πυρήνα της πόλης μας. Πρόκειται για μια απόπειρα να στερηθούν τα παιδιά μας και όλοι οι πολίτες του Χαλανδρίου τον πιο ιστορικό και εμβληματικό πόλο πολιτισμού και ψυχαγωγίας.

Συντασσόμαστε με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να προχωρήσει σε άμεσες ενέργειες ανακατασκευής και επαναλειτουργίας του χώρου και καλούμε όλα τα μέλη μας να πάρουν μέρος στη δράση καθαρισμού του Θεάτρου της Ρεματιάς που διοργανώνει ο Δήμος την Κυριακή 24/5/2015 στις 10:00 το πρωί.

Δηλώνουμε την έμπρακτη στήριξή μας προς όλους τους πολίτες του Χαλανδρίου που θέλουν να δουν το Θέατρο μας να «ζωντανεύει» και πάλι, αποφασίζοντας να πραγματοποιήσουμε κανονικά, με την στήριξη του Δήμου, το προγραμματισμένο «6ο Μαθητικό Φεστιβάλ» στις 6 & 7 Ιουνίου, γνωρίζοντας ότι ο Δήμος καταβάλει ήδη υπεράνθρωπες προσπάθειες για την ασφαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων στο χώρο.

Το Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς δεν είναι τα καθίσματα και οι υποδομές αλλά η ιστορία του, οι άνθρωποι και οι παραστάσεις. Θα είμαστε όλοι εκεί να καμαρώσουμε τα παιδιά μας, προασπίζοντας το δικαίωμά τους στην παιδεία και τον πολιτισμό και θα διατρανώσουμε ότι το Θέατρο είναι και θα συνεχίσει να είναι εκεί, γιατί το Θέατρο Ρεματιάς είμαστε όλοι εμείς οι κάτοικοι του Χαλανδρίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου