Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015

ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟΥ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ

Επειδή όταν ακούμε κάτι εμείς δεν είμαστε καούγκαλοι να το απορρίπτουμε για "συνδικαλιστκούς" και μικροπαραταξιακούς λόγους σήμερα κοιτάξαμε το θέμα με το ιδιοκτησιακό του θεάτρου.

Και βέβαια κάποιοι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ που από το δημαρχείο Χαλανδρίου θεωρούν ότι πρέπει να "ψάχνουν στους τίτλους του 1880" για να "ανακαλύψουν" αν στον χώρο έχει κληρονομικά δικαιώματα κανένας μακρινός συγγενής του Χαλά. (του Τούρκου αγά που κατά μία ιστορική εκδοχή έδωσε στο Χαλάνδρι το όνομά του: Χαλά - Ντερέ.)

Στην τεχνική υπηρεσία όλα είναι καθαρά και ξάστερα σχετικά με τον ιδιοκτησιακό του χώρου του θεάτρου, από παλιά δηλαδή, και δεν επιβεβαιώνεται σε καμία περίπτωση ότι η "πρώτη φορά αριστερά" (όπως με βλέπεις) ενεργεί "δια την σωτηρίαν και το ξεκαθάρισμα" των στραβών που "40 χρόνια τώρα δεν είχε κάνει κανείς καλά" μέχρι που πήγε εκεί ο Γερολυμάτος.

Λοιπόν αναγνώστη μου:

Το ιδιοκτησιακό του θεάτρου - που παραλίγο να το χάσουμε γιατί έχασε ένας λεμές ένα τηλέφωνο - είναι το εξής: ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ.
Και βέβαια όταν πήγε εκεί ο άλλος να χάσει το τηλέφωνο και ο παράλλος άνοιξε το θέμα των υπογραφών σκοπό είχαν - τότε - να βγει το ΔΗΜΟΤΙΚΟ θέατρο από εκεί για να μπορέσει το ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ να "εκμεταλλευτεί" τον χώρο.
Ας πούμε να γίνει χώρος διοργάνωσης ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ συναυλιών. Με παρκαδόρους και τα γνωστά.

Άλλωστε μήπως το Αετοπούλειο την προηγούμενη περίοδο - τότε που ανακάλυψαν όλες τις "παρανομίες" - δεν είχε εκχωρήσει το θέατρο ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΔΙΩΤΗ;

Κανένα άλλο δημόσιο - προ μνημονίου - ΠΑΣΟΚΔΗΜΟΣΙΟ ή ΚΑΡΑΜΑΝΛΟΔΗΜΟΣΙΟ δεν είχε διανοηθεί να "ψάξει τους τίτλους του 1800.

Και βέβαια κανένας δήμος της χώρας δεν ασχολείται να πάρει τίτλους ιδιοκτησίας από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ."Δημόσιος χώρος είναι" λέγαμε.

Και μην ανοίγετε τέτοιους χαβάδες διότι θα δώσετε τα τρία τέταρτα της πόλης στη Μονή Πεντέλης και στους Τούρκους απογόνους του μπέη της περιοχής.

ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΜΜΕΝΟΙ;
ΣΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ;
ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ κ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΈΧΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ;

Διότι δεν πιστεύουμε ότι έχεις σκοπιμότητα ενάντια στην πόλη και τον δημόσιο χώρο.
Δεν μπορεί να χωρέσει στο μυαλό μας ότι συνειδητά τους παίζεις το παιχνίδι.
Απλά είσαι μεγάλο καβάλημα και το έχεις πιστέψει ότι είσαι ο μόνος εν ζωή συνεπής Χαλανδραίος, καθαρός και φοβερός, όλοι οι άλλοι θέλουν το κακό της πόλης για να ακούς την γνώμη τους και να διαλέγεσαι μαζί τους, διότι θα σου αλλοιώσουν την καθαρότητά σου και την μοναδική σου αλήθεια.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΑΙ ΨΩΝΑΡΑ!

Και γουστάρεις που σε γλύφουν όσοι έχουν αναλάβει να περάσουν το σχέδιο του αίσχους.
Και αυτοί που σε γλύφουν, ξέρουν γιατί σε γλύφουν και γιατί σε διάλεξαν. ΞΥΠΝΑ!
Άλλωστε και παλιότερα "επαναστατικά" τους έχεις παίξει το παιχνίδι (άλλη φορά αυτό) για να παραστήσεις τον ΖΟΡΡΟ.

 Και επειδή εμείς δεν είμαστε από εκείνους που μιλάνε στον αέρα:

ΙΔΟΥ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ  ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
 

 Ο χώρος είναι χαρακτηρισμένος ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ και ΘΕΑΤΡΟ!
 Μεγάλο όπλο για τον δήμο, που μόνο άμυαλος ή στημένος θέτει σε αμφισβήτηση.

Μάλιστα φαίνεται και ο πεζόδρομος από το δίκτυο που είχε γίνει στο παρελθόν - επί Πέρκιζα - φοβεροί ήταν εκείνοι οι πεζόδρομοι - που λένε και σήμερα κάποιοι να ξαναφτιαχτούν χωρίς να διευθετηθεί η κοίτη σε όλο το μήκος - αλλά μόλις έβρεξε και φούσκωσε το ρέμα, κατέβηκαν-  τι περίεργο -  λάσπες και φερτά και οι πεζόδρομοι .... ενταφιάσθηκαν.

Φωνάξτε να κάνουν ανασκαφές να τους βρουν αν δεν με πιστεύετε. Εκεί είναι από κάτω από το έδαφος.

(Σ.Σ.: Αυτά για κάποιους νεοφερμένους στο Χαλάνδρι, με πολλές "ιδέες" - όλοι οι έξυπνοι στο Χαλάνδρι έχουν έρθει να μας βάλουν μυαλό που είμαστε χαζοί εμείς οι ιθαγενείς μπαμπουίνοι - και που θένε λέει δίκτυο πεζοδρόμων, επαναλαμβάνω, πριν να έχει ολοκληρωθεί η οριστική και σε όλο το μήκος υδραυλική διευθέτηση του ρέματος.

Να ψάχνουμε να τους ξαναβρούμε με ανασκαφές.

Μετά την διευθέτηση βεβαίως και μπορεί και πρέπει να ξαναγίνει δίκτυο πεζοδρόμων. παγκάκια και ό,τι άλλο γουστάρετε.

Δεν ξέρουν φαίνεται οι τύποι ότι το ρέμα ΑΛΛΑΖΕΙ κάθε δέκα - δεκαπέντε χρόνια.

ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.

Και ο χώρος του θεάτρου μέχρι το ΑΙΘΡΙΟ γι' αυτό είναι κρίσιμος και στο μάτι συμφερόντων. Διότι η κοίτη είναι αρκετά μακρυά και δεν τον τρώνε τα νερά.

Δεν το είχαν περπατήσει όλοι αυτοί οι "φρέσκοι σωτήρες" μικροί το ρέμα και τις - τότε - διαδρομές του, νομίζουν ότι έτσι όπως είναι τώρα ήταν πάντα."

Αν το είχαν κάνει θα ήξεραν ότι ΛΕΝΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ γιατί δεν θα είναι όπως είναι τώρα σε είκοσι χρόνια το ρέμα - εκτός αν τα νερά διευθετηθούν, τα υδραυλικά τελειώσουν και δεν γίνεται ένα διαφορετικό νεροφάγωμα σε κάθε βροχή.

Άλλη προτεραιότητα λοιπόν από την ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ του ρέματος μόνο μαυρογυαλούρος ή στημένος μπορεί να προτείνει. ΞΕΦΥΓΑ)

ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΟ ΚΑΕΚ - ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ (δεν χρειάστηκε να δώσω το εννιάρι ευρώπουλα στο κτηματολόγιο σήμερα, με εξυπηρέτησαν τα παιδιά τσάμπα.)

 

Από πού προκύπτει ότι είναι "λανθασμένη η αποτύπωση" μωρέ;

ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ;

Δικαστική απόφαση υπάρχει;

Υπάρχει επίσημο έγγραφο αρμόδιας υπηρεσίας;

 ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΡΧΕΙΑ (που κατοχυρώνουν τον δήμο και το δημόσιο συμφέρον) και πρέπει αν ψάξουμε στους φετφάδες του 1800 σε ποιον ανήκει το θέατρο;

Ποιος γερμανοτσολιάς ανοίγει τέτοια θέματα και για ποιον σκοπό;

Καθίστε καλά όσοι έχετε βάλει στο μάτι τον χώρο.
Αυτό σας λέω.
ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗΣ ΜΟΝΟ Ο ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ.

Υπάρχουν και άλλοι με καταγωγή από τα τρελονέρια.

Και θα γίνει εδώ της ΚΟΥΝΟΠΕΤΡΑΣ!

Α.Ν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *