Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ BLANK



Δεν μασάμε ρεεε. Βαράτε! Αντέχουμε!

Ζητάμε όμως δημόσια  συγνώμη από τους πελάτες μας για την ταραχή που τους προκάλεσε ο δήμος, απλά γιατί ... είναι πελάτες της BLANK που έχει την ΠΛΑΤΕΙΑ.

Σε 16 (ΔΕΚΑΕΞΙ) - μας είπε ο ίδιος  ο αρμόδιος υπάλληλος - διαφημιζόμενους έστειλε έγγραφο, αυτός  ο ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ και ΑΣΧΕΤΟΣ με το αντικείμενο δημόσιος υπάλληλος.

16 από όλες τις επιχειρήσεις  που διαφημίζονται στα πάνω από 400 διαφημιστικά μέσα που υπάρχουν στο Χαλάνδρι και έχουν παραχωρηθεί στην ΦΛΥΑ για εκμετάλλευση.

Ανάμεσά τους οι 20 δικές μας διαφημιστικές ζαρντινιέρες. (ΤΟ 5% των μέσων έχουμε).

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΥΣ - ΠΕΛΑΤΕΣ  ΤΗΣ BLANK ΠΗΓΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ  ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΗΔΗ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

Σε 10 πελάτες μας. 

ΤΟ 62,5% των πελατών που ενοχλήθηκαν από τον δήμο επιλέχτηκε από το 5% των διαφημιστικών μέσων.

 Έγγραφο που τους ζητάει - τάχα - να "αποκαλύψουν", οι διαφημιζόμενοι στον δήμο που τάχα δεν ξέρει, με ποια διαφημιστική εταιρία συνεργάζονται.

 ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ!!!!.

Σύμβαση που η χρονική της διάρκεια έληξε πριν μερικές μέρες ενώ ήδη με έγγραφό μας έχουμε ζητήσει- από τον Απρίλιο - την παράτασή της, τεκμηριώνοντας νομικά τους λόγους για τους οποίους αυτό το αίτημά μας πρέπει να γίνει αποδεκτό για λόγους ισονομίας και ισοπολιτείας.

Η πρακτική του κ. Μπακόλα είναι επιλεκτική και μυρίζει ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ, αν δεν μυρίζει σκοπιμότητα και (ακούσια) εξυπηρέτηση συμφερόντων ανταγωνιστικών μας διαφημιστικών επιχειρήσεων.
Και το λέμε δημόσια και μετά λόγου γνώσεως.

Θέσαμε το θέμα στον δήμαρχο Χαλανδρίου ο οποίος μας είπε ότι η εντολή του ήταν να σταλούν έγγραφα στους διαφημιζόμενους στα μέσα ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.

Εντολή που πολύ σωστά έδωσε η διοίκηση του δήμου, αν και το έκανε ΠΟΛΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ, αφού σε δεκάδες διαφημιστικά μέσα στην πόλη που υπάρχουν διαφημιζόμενοι - ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΛΥΑ ΔΕΝ ΕΛΗΞΑΝ ΤΟΝ ΜΑΙΟ (που έληξε η δική μας) αλλά πρν αρκετό καιρό χωρίς ουδείς να ασχοληθεί με το γιατί έχουν επάνω διαφημίσεις και βέβαια ουδείς διανοήθηκε να ενοχλήσει τους πελάτες τους - ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

Αυτά μόνο στην BLANK γίνονται.

Ο ΜΠΑΚΟΛΑΣ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ή ΙΣΩΣ ΝΑ  ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ - ξέρετε όλοι ποιανού πια ο στόχος είμαστε αποκλειστικά εμείς  - ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΟ το έγγραφο που σήμερα δημοσιεύουμε, ενώ ακόμα και στην φωτογραφία ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ φαίνεται πεντακάθαρα ότι τα διαφημιστικά μας μέσα έχουν ΟΛΑ ταμπελάκι με τα στοιχεία της εταιρίας που τα διαχειρίζεται, άρα είχε κάθε δυνατότητα να απευθυνθεί στην BLANK και να μην προβεί στην ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και ΠΑΡΑΝΟΜΗ ενέργεια να μας κατασυκοφαντήσει στους πελάτες μας.

Ο ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!

Αλλά όποιος ακουμπάει ΑΔΙΚΑ το ψωμί μας - το ψωμί των οικογενειών μας - να ξέρει ότι γίνεται ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ.

ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ και βέβαια να τον απομακρύνει - ως εντελώς ακατάλληλο - αν όχι χυδαία μεροληπτικό από μια τέτοια ευαίσθητη θέση από την οποία έχει την δυνατότητα να παρεμβαίνει στην αγορά και παραβιάζει τους όρους του υγιούς ανταγωνισμού  εκών, ακών.






Η ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου