Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

ΜΕΝΟΥΜΕ - σου λέει - ΕΥΡΩΠΗ .... ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ ΚΟΡΕΑ (ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ)




Η επιλογή της διοργάνωση της αποψινής συγκέντρωσης στο Σύνταγμα είναι ατυχέστατη, κατά την ταπεινή μου γνώμη αναγνώστη μου.

Ατυχέστατη όχι με τους όρους και τα επιχειρήματα με τα οποία επιτίθενται σε αυτή και τους διοργανωτές της, οι ιδεολογικά  "σκληροί" δικοί μας που θα ήθελαν ακόμα και να την απαγορεύσουν, τώρα που κατέλαβαν την εξουσία.

Ανεγκέφαλοι που πρέπει να τιθασευτούν από τις δυνάμεις της λογικής και της δημοκρατίας, όπως το ίδιο πρέπει να γίνει και με τους άλλους κουφιοκεφαλάκηδες - Αδώνηδες και λοιπούς συγγενείς - που πρέπει να περιθωριοποιηθούν από τους μετριοπαθείς του από εκεί στρατοπέδου μην αντί για να "Μείνουμε Ευρώπη και να γίνουμε Σύγχρονο Ευρωπαϊκό Κράτος" που λέει ο Αντώνης ο Κρούστης και είναι επιθυμητός στόχος και για την από εδώ πλειοψηφία, γίνουμε - πάλι -  εδώ Άπω Ανατολή (Κορέα - Βιετνάμ κλπ).

Διότι είναι προφανές πλέον ότι πολλοί ομιλούν με όρους .... εμφυλίου.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ και βέβαια οφείλουμε να το υπερασπιζόμαστε όλοι.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ!
Και "υπερασπιζόμαστε" ένα δικαίωμα του άλλου όχι όταν με αυτό συμφωνούμε.
Αυτό είναι εύκολο. Και δεν είναι "διkaίωμα του άλλου" τότε.
Υπερασπιζόμαστε ένα δικαίωμα του άλλου ΟΤΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ.

Αλλά έχουμε και δικαίωμα κριτικής. Και το ασκούμε.
Η σημερινή συγκέντρωση είναι ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΗ λόγω του χρόνου - της ημέρας και της ώρας - που επιλέχτηκε να γίνει. 

Την ώρα ακριβώς που τον Τσίπρα - ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ - θα τον έχουν βάλει   στην μέση όλοι οι .... "εταίροι" (μη χέσω το εταιριλίκι τους) και θα τον στρίβουν για να μας βάλει περισσότερους φόρους, την ώρα που σε όλη την Ευρώπη οργανώνονται συλλαλητήρια στήριξης της θέσης της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας, την ύστατη ώρα της μάχης, στο Σύνταγμα - δυνάμεις "εθνικές και πατριωτικές" (κατά τον αυτοπροσδιορισμό τους) θα καλούν τον Γερούν (γερά - γάμα τα μ....) και το ΔΝΤ "να αντέξουν" στις πιέσεις του .... Τσίπρα (όπως ζητάει δημοσίως και αναίσχυντα  ο Μπάμπης ο ΚΑΡΑΦΛΟΥ), δηλαδή να τον στύψουν περισσότερο.

Ο Γερούν (γερά γ.... τα μ......) θα δείχνει στον Τσίπρα στην Βρυξέλλα εικόνες από τον δορυφορικό ΣΚΑΙ! Και θα του λέει "ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ";

Αυτά Αντώνη Κρούστη - γιατί εμείς, εδώ στο Πλατειάκι -  σας ανεβάσαμε  το "κάλεσμα" αλλά εσείς θα έπρεπε να σκεφτείτε ότι πρέπει να προστατεύσετε το διαχρονικό σας αφήγημα:
ΟΤΙ ΒΑΖΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ!

Θα μου πεις αυτά τα λέγατε τότε που είχατε εσείς το γκουβέρνο.

Και τα λέγατε στους άλλους.

Τώρα το πρόβλημά σας είναι να ξαναπάρετε το γκουβέρνο.

Ποια ΠΑΤΡΙΔΑ τώρα και ποια δημοκρατία ....

Και μη μου απαντήσεις - να χαρείς -  ότι Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ, και ότι την υπερασπιζόσαστε  από την "ανεύθυνη" κυβέρνησή της και τον "αλήτη" (κατά Τζήμερο) πρωθυπουργό (ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΞΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ - Ο ΤΖΗΜΕΡΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΣΤΟ TWEETER).

Διότι η κυβέρνηση είναι και πρόσφατα εκλεγμένη και στηρίζεται από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, φίλε Αντώνη.

Όπως μη μου απαντήσεις ότι αν δεν γίνει το δικό σου η χώρα θα καταστραφεί και άρα εσείς έχετε υποχρέωση να μας σώσετε από τον πρωθυπουργό που ψηφίσαμε.

ΑΣΤΟ!
Να χαρείτε!
ΟΧΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ!

Έχετε υποχρέωση να στηρίξετε την ΕΘΝΙΚΗ προσπάθεια που δίνεται κάτω από την εντολή της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

Και εμείς έχουμε υποχρέωση - όσο το δικό μας στρατόπεδα κυβερνάει - και μην ελπίζετε ότι αυτό θα τελειώσει γρήγορα - να σας εξασφαλίζουμε ότι οι απόψεις σας διακινούνται ελεύθερα και έχετε την δυνατότητα να πείσετε την πλειοψηφία κάποια στιγμή (αν τα καταφέρετε, που αν τα καταφέρετε θα είναι από τα δικά μας λάθη, λέω εγώ).

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΉΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ.

Είναι κάτι χειρότερο: ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου