Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ "ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ" ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ;




" Σε μια βδομάδα - δέκα μέρες θα έχει βγει η άδεια" μας είχε πει την Κυριακή του καθαρισμού του θεάτρου από τα αποκαΐδια υψηλόβαθμος υπηρεσιακός παράγων.

"Σε τρεις μέρες θα εκδοθεί η ΚΥΑ (κοινή υπουργική απόφαση) μας είπε ο δήμαρχος πριν καμιά εξάδα τριήμερα.

"Πρώτη φορά μια διοίκηση του δήμου θα βγάλει άδεια, όχι σαν τους άλλους που ήταν της παρανομίας και της κατάληψης" έλεγε ο αντιδήμαρχος - που να μην αφήσει υποπαράγραφο κανενός νόμου που να μην ερμηνεύσει και να εφαρμόσει. Ο αντιδήμαρχος - νόμος! (Γούσταρε και καμιά κατάληψη ή γκασμά αλλά .... last year. Τότε την ευθύνη την είχαν άλλοι).

Από την αρχή είπαμε ότι η συζήτηση αυτή είναι ΛΑΘΟΣ, είναι επικίνδυνη και μπορεί να οδηγήσει στο άνοιγμα του ασκού του Αιόλου.

Περνάει ο χρόνος και εξέλιξη στο θέμα δεν υπάρχει.

Και όσο δεν υπάρχει εμείς εδώ θα φωνασκούμε:

Οι ΛΥΟΜΕΝΕΣ - ΜΗ ΜΟΝΙΜΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΙΑ - σύμφωνα με τον ΓΟΚ, όπως έχουμε αναδείξει και με το νόμο. Και μάλιστα πολύ περισσότερο αφού προϋπήρχαν της τελευταίας αλλαγής του επίμαχου άρθρου του ΓΟΚ.

Και επειδή δεν άκσα ακόμα την απάντηση της κυβέρνησης στα ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ, σήμερα θα καταθέσουμε και εμείς βαρύγδουμπη ερώτηση, αντίστοιχη του Παναγιώταρου.

Και επειδή εμείς δεν μπορούμε να την θέσουμε στην βουλή της θέτουμε .... στην Πλατεία.

Αν δεν είναι σωστή η ερμηνεία μας για το θέμα και έχουν δίκιο τα χρυσαύγουλα και όσοι συμφωνούν μαζί τους (και οι καργαριστεροί που συμφωνούν μαζί τους, έτσι;) τότε κάθε λυόμενο στην ρεματιά θα πρέπει να έχει άδεια, έτσι δεν είναι;

ΟΛΑ! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ επειδή .... έχασε ο άλλος το τηλέφωνο!
Έτσι δεν είναι;

Εμ τότε και αυτό το λυόμενο; Τι να λέει άραγε ο Παναγιώταρος;
Είναι του Σώματος Ελλήνων Οδηγών;
Και έχει τοποθετηθεί - από όσο ξέρω - ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ, με χρήση της διάταξης περί μη μόνιμων κατασκευών.
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

(Σόρυ φίλοι πρόσκοποι - απλά αναδεικνύουμε τα δύο μέτρα και σταθμά που υπάρχουν στο κεφάλι κάποιων, δεν υπονοούμε ούτε κατά κεραία ότι είναι παράνομο το σπιτάκι σας. Ίσα - ίσα! Άλλωστε ξέρουμε ότι εσείς είστε προστάτες της ρεματιάς και του θεάτρου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου