Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΠΡΙΝ ΑΠΑΝTΗΣΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ: ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ FB ΤΗΣ "ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ" - ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΒΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ! ΑΛΛΑ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ!

  Επειδή γράψαμε ΕΔΩ ότι τα λεφτά που ενέκρινε η πλειοψηφία για τα .... ¨αδέσποτα" (και την φουκαριάρα την μάνα τους) που είναι 40 χιλιάρικα για φέτος, με την αιτιολογία που ακούστηκε ΕΠΙΣΗΜΑ, ότι δηλαδή "για δέκα χρόνια δεν έχουν πάρει λεφτά τα .... αδέσποτα" (λες και το φαγητό και τα τσιπάκια που δεν;έβαλαν πριν δέκα χρόνια θα τα βάλουνε φέτος  όλα μαζεμένα, και λες και η "φιλόζωοι" και η φουκαριάρα η μάνα τους ανέδειξαν τα αιτήματά τους τόσα χρόνια που υπηρετούν ΚΑΘΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ) αναρτήθηκε στο fb της "φιλοζωικής" το παρακάτω κέιμενο (που δεν φοβόμαστε να αναδείξουμε εμείς):

"Με έκπληξη πληροφορήθηκαν τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Φίλων των Ζώων Χαλανδρίου , από σχόλιο ηλεκτρονικής εφημερίδας, ισχνής δημοτικής παράταξης του Χαλανδρίου, ότι στην τελευταία οικονομική επιτροπή σύσσωμη η αντιπολίτευση (Κουράσης, Νταβίας, Αδριανάκης) ψήφισε λευκό στην εισήγηση της σημερινής διοίκησης του Δήμου, που πρότεινε και ψήφισε να δοθούν, 25.000 ε για ιατρική περίθαλψη των αδέσποτων και 15.000 ε για τροφές και αντιπαρασιτικά.

Είναι … φυσικό να ζητούν μείωση ...του ποσού και να ψηφίζουν λευκό, αφού ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν να μάθουν (αφού δεν έκαναν κάτι) είτε ήταν στη διοίκηση είτε στην αντιπολίτευση, τι κόστος έχουν κάθε χρόνο οι στειρώσεις, τα εμβόλια , τα αντιπαρασιτικά, τα χειρουργεία σε τραυματισμένα, στους δρόμους- καρμανιόλες του Χαλανδρίου, ζώα, οι διάφορες εξετάσεις για διαπίστωση τυχόν ασθένειας των εγκαταλελειμμένων ζώων, οι θεραπείες για ψώρα σε σκυλιά και γάτες, οι θεραπείες για λεϊσμάνια κλπ κλπ.


Δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ να μάθουν, πόσα ζώα είναι ενταγμένα σε γειτονιές στο Χαλάνδρι, πόσα συντηρούνται σε χώρους φιλοξενίας , είτε για αποθεραπεία είτε γιατί ο τραυματισμός τους δεν επιτρέπει την επανένταξή τους είτε γιατί περιμένουν τη σειρά τους να υιοθετηθούν. Τι κόστος έχει όλο αυτό;


Πώς και με τι μεταφέρονται προς και από τα ιατρεία, προς και από τους χώρους φιλοξενίας, πόσο είναι το κόστος μεταφοράς;


Πόσοι ασχολούνται εθελοντικά με τη συντήρησή και παρακολούθησή τους .Με τις υιοθεσίες; Πόσος χρόνος, ψυχή και χρήμα ξοδεύονται αγόγγυστα από τους εθελοντές, που αντιμετωπίζουν κι αυτοί τη γενικότερη κρίση.


Κανείς από τις προηγούμενες διοικήσεις, μα και τους υπόλοιπους εκλεγμένους συμβούλους του δήμου, δεν απασχολήθηκε για όλα αυτά, τα τελευταία χρόνια. Η επικοινωνία περιοριζόταν στην τηλεφωνική επαφή με τις γραμματείς: 


Στη Χαιμαντά στο τάδε μαγαζί έχει μπει αδέσποτο και δεν βγαίνει… θα πάτε ;
Στην πλατεία αδέσποτα δάγκωσαν έναν κύριο ….
Στο υπόγειο του τάδε σχολείου γέννησε μια γάτα, θα τα πάρετε;
Στο Πάτημα δεν μπορούν να περπατήσουν από τις αγέλες … Θα τα πάρετε;
Στους κάδους στη γωνία Θησέως και Ζακύνθου… είναι μια σακούλα με κουτάβια …Θα πάτε;
Στη Ρεματιά έχουν εγκαταλείψει ένα μεγάλο σκυλί….
Στο εμπορικό κέντρο γέννησε μια αδέσποτη…

Και το ενδιαφέρον εξαντλούνταν μέχρι εκεί.
Γιατί όμως να προχωρήσουν πάρα πέρα αφού τα προβλήματα λύνονταν έτσι κι αλλιώς από τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου Φίλων των Ζώων Χαλανδρίου;
Μπορεί κάποιος από τη «λευκή» αντιπολίτευση να απαντήσει στους εθελοντές φιλόζωους, για το λευκό του;
Θα έχει ενδιαφέρον !!!


ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ: ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ από κάτω  Η "ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ" (με πρόεδρο την Έπη Λέρτα, την γνωστή σε όλους για την παροιμιώδη και παραδειγματική αισθητική με την οποία κριτικάρει τους άλλους χρόνια τώρα και στην οποία αναφερόμεαστε επώνυμα γιατί  ΣΕ ΑΥΤΗ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, αφού έχει αναρτηθεί από την ίδια την ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ στο fb)

"ΧΑΜΟΣ!!! Διαμαρτύρονται κάποια δεσποζόμενα, που έτρωγαν για χρόνια, γιατί επιτέλους θα φάνε και τ΄αδέσποτα....!
ΝΤΑΒ-ΝΤΑΒ

(αδέσποτοςπου δεν μπορει να προφέρει το Γ)"


ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: 

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΣ ΣΚΥΛΟΚΑΒΓΑΣ!!!!! 
Και θα δούμε ΠΟΙΟΙ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝΕ!

ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ! 
ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ!

Και να ξέρετε ότι η "ισχνή δημοτική παράταξη" θα απαντήσει σε όσους δεν κατάφεραν ποτέ να εκλεγούν, ο λαός τους αρνήθηκε την λαίκή εντολή σε πολλαπλές αναμετρήσεις και βγάζουν τα κόμπλεξ τους.


ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ ΜΠΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου