Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

ΕΦΥΓΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΓΩΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΛΕΫ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ



Το ξέρουμε εδώ και σχεδόν ένα μήνα - λίγες μέρες πριν το δημοψήφισμα - ότι ο Νίκος Γώγος έχει διακόψει την συνεργασία του με το τμήμα του γυναικείου βόλεϋ του ΓΣΧ (sic διατύπωση).

Σήμερα το ανακοίνωσε επίσημα ο Νίκος Πανταζής στο προσωπικό του ιστολόγιο.

Δεν θα γράψουμε ό,τι ξέρουμε παρά του ότι ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ για την σοβούσα παρασκηνιακή σύγκρουση - εδώ και καιρό - που οδήγησε άλλο ένα στέλεχος του ΓΣΧ να αποχωρήσει από την ομάδα του Νίκου Πανταζή αφού  οδήγησε το τμήμα του σε επιτυχία, μετά το μπάσκετ και τον Γρ. Μωραϊτη, αλλά βέβαια και τους Θανάση Μακρή και Δημήτρη Βασιλόπουλο.

Και επειδή η Πλατεία δεν είναι τα πολυμπουκωμένα από δημόσιο χρήμα και διαφημίσεις νυχτομάγαζων  κατευθυνόμενα και ελεγχόμενα μέσα μαζικής εξημέρωσης και ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ τους συμπολίτες μας, θα δώσουμε στον αναγνώστη μας μια πληροφορία που δεν θα την βρει (ακόμα) σε άλλο Χαλανδρέικο ΜΜΕ, έτσι για να μη νομίζουν κάποιοι ότι υπάρχουν μυστικά από την Πλατεία.

Ο Νίκος Γώγος αναλαμβάνει - έχει ήδη αναλάβει το τμήμα γυναικείου βόλεϋ των Βριλησσίων.
Μαζί του ο περυσινός προπονητής του ΓΣΧ Νίκος Ατσιδαύτης και "μερικές παίκτριες" από την περυσινή ομάδα βόλεϋ γυναικών του ΓΣΧ. 

Στα Βριλήσσια πανηγυρίζουν που ο Γώγος ΜΑΖΙ ΜΕ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ (σύμφωνα με τις δικές μας αποκλειστικές πληροφορίες από τον ίδιο που όμως μας δεσμεύει για περισσότερα,  ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΟΣΟ ΣΤΟΝ ΓΣΧ αλλά την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια) αναλαμβάνει να αναστήσει την ομάδα τους ΠΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ χωρίς να κατηγορήσουν βέβαια τον δήμο Βριλησσίων γι' αυτό.

Και τώρα βέβαια κατά την εναπομείνασα διοίκηση του ΓΣΧ για τη νέα μεγάλη κρίση ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ που την προκάλεσαν θα κατηγορηθεί το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Χαλανδρίου, που θα φταίει.

Φταίει  βεβαίως ο δήμος, αναγνώστη μου,  γιατί αν πλήρωνε με λεφτά των δημοτών όλα τα λειτουργικά έξοδα του συλλόγου του Νίκου Πανταζή, του έφτιαχνε ένα δικό του κλειστό για να το διαχειρίζεται όπως βολεύεται ο πρόεδρος και έκανε δώρο και τρεις - τέσσερις μεταγραφές τον χρόνο ώστε τα χρήματα που βάζουν επενδυτές και οι χορηγοί να μένουν για "ελεύθερη" διαχείριση από την διοίκηση (sic),  ο ΓΣΧ θα πρωταγωνιστούσε σε παγκόσμιο επίπεδο και το Χαλάνδρι θα είχε μεγάλη αθλητική προβολή για να ξεχνάει ότι δεν έχει παιδικούς σταθμούς.

ΚΑΛΟ Σ-Κ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου