Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΕΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;;;;

Η προβοκατόρικη προπαγανδιστική, γκαιμπελική πρακτική του γραφείου προπαγάνδας του δήμου δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί ούτε μια μέρα πριν τις εκλογές από το να μας επιτεθεί.

Οι σκοπιμότητές   είναι απολύτως αντιληπτές στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ και ρίχνουν και το τελευταίο φύλλο συκής.
Η κατρακύλα τους δεν έχει τέλος.

Μια κλίκα συμφερόντων και ρουσφετολογικών διευθετήσεων ημετέρων θωρεί ότι θα μείνει ανενόχλητη από Δευτέρα να ασκεί ανεξέλγκτη εξουσία στον δήμο, να λειτουργεί μόνο για την εξυπηρέτηση  όσων υποκύπτουν και λιβανίζουν την αυτού σταλινικότητά τους και να διώκουν και να περιθωριοποιούν τους άλλους.

ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ! ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

Εκτός από τους γνωστούς χυδαίους και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς οι οποίοι πια δεν μας ενοχλούν, δεν μας αγγίζουν, το δελτίο τύπου επί της διαδικασίας μας επιβεβαιώνει ΑΠΟΛΥΤΑ και εκθέτει ΟΛΑ τα μέλη της επιτροπής που έχουν εξουσιοδοτηθεί να ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ, που ανέχονται τέτοιες πρακτικές.

Διότι ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι η διαπαραταξιακή επιτροπή - ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι κάθε χορηγίας, απλά "ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ" για την πρόθεση του βιβλιοπωλείου ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ να διανύμει τις επιταγές, οι οποίες διατέθηκαν με τον τρόπο που περιγράφει το δελτίο τύπου, που δεν ξέρουμε με ποιανού την εξουσία  μτατόπησε το κέντρο λήψης της απόφασης των δικαιούχων σε υπαλλήλους.

ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ .... ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!
"Σας ενημερώσαμε, δεν σας ενημερώσαμε;  ΤΕΛΟΣ".

Τι θράσος είναι να μιλάς για "συκοφαντία" όταν ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ότι την επιτροπή απλά πλέον την ενημερώνουν οι υπάλληλοι για το ότι ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ μόνοι τους (με την διοίκηση του δήμου). Πόσο θράσος θέλει να το γράφεις αυτό επίσημα και να βρίζεις κιόλας;;;;

Οι υπάλληλοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ αλλά η δουλειά τους είναι ΝΑ ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ στα αιρετά όργανα αποφάσεων.

Παρά την απολύτως κατανοητή για εσάς λατρεία της κλειστής γραφειοκρατίας και της λογοδοσίας μόνο στον κομμισάριο της παράταξης, ακόμα ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Τώρα για την "αυστηρότητα" και την "αντικειμενικότητα" των κριτηρίων που τηρήθηκαν από τους υπαλλήλους (ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, μην κοροϊδεύεστε, οι υπάλληλοι κάνουν ό,τι τους λένε) ο καθένας μπορεί να κατανοήσει και να βγάλει τα συμπεράσματά του, βασιζόμενος και σε όσα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ανακαλύπτουμε και θα δείτε από Δευτέρα και σε σχέση με τους παιδικούς σταθμούς  και τις λίστες επιλογής.
Έχουμε πολλά τηλεφωνήματα καταγγελιών από γονείς τις τρεις τελευταίες μέρες.

Πάντως ακόμα και αν είχαν  τηρηθεί και τα πιο αυστηρά αντικειμενικά κριτήρια δεν έχουν κανένα δικαίωμα απλά να το δηλώνουν αυτό μόνοι τους σε δελτίο τύπου, επιτιθέμενοι με ύβρεις σε όσους τους ζητούν ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ τους ισχυρισμούς τους, δίνοντας πρόσβαση για έλεγχο των φακέλων από την αντιπολίτευση του δήμου.

Αυτό είναι το πλαίσιο σε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ.

ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ:

ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ.

Και αυτό είναι η επιτροπή που ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ και δεν αρκεί ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ.

Ξέρετε εκείνο το κλισέ για την γυναίκα του Καίσαρα;;;
Ισχύει και για την γυναίκά οποιουδήποτε!
Και για τον άντρα οποιασδήποτε γυναίκας (για να μην φουρμάξουν οι χειραφετημένες αναγνώστριές μας - δηλαδή ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ).
 
Ακολουθεί άλλο ένα δελτίο τύπου που μας επιβεβαιώνει ΑΠΟΛΥΤΑ .... υβρίζοντάς μας. Τα κοκκινίσματα δικά μας:

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Σχετικά με την χορηγία δωροκαρτών από το Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης
Eπειδή είδαν το φως της δημοσιότητας κείμενα ανυπόστατα και συκοφαντικά, σχετικά με την χορηγία δωροκαρτών από το Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης οφείλουμε να ενημερώσουμε τους δημότες σχετικά με τη διαδικασία της επιλογής των δικαιούχων.

Κατά την συνεδρίαση της 4ης/9/2015 της Επιτροπής αξιολόγησης και επιλογής δικαιούχων-ωφελούμενων του προγράμματος «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» η υπηρεσία ενημέρωσε τα μέλη της επιτροπής για την πρόθεση του Βιβλιοπωλείου «Ευριπίδης» να προσφέρει σε οικογένειες συμπολιτών μας δωροεπιταγές, αξίας 30,00€ εκάστη προκειμένου να προμηθευτούν από τα βιβλιοπωλεία τους σχολικά είδη.

Εν συνεχεία, το Βιβλιοπωλείο «Ευριπίδης» ενημέρωσε ότι θα προσφέρει 30 δωροεπιταγές, αξίας 30,00€.

Η επιλογή των οικογενειών, έγινε μέσα από τα μητρώα του Προγράμματος «Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» του Δήμου Χαλανδρίου. Πιο συγκεκριμένα από το Γραφείο Διαμεσολάβησης των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, με αυστηρά κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, λαμβάνοντας υπόψη το κοινωνικό ιστορικό και τα στοιχεία που αναγράφονται στα δικαιολογητικά που έχουν καταθέσει οι οικογένειες αυτές για την ένταξή τους στις κοινωνικές δομές, χωρίς την παρέμβαση των εκπροσώπων των παρατάξεων. Τα ονόματα των οικογενειών είναι προσωπικά δεδομένα που δεν δημοσιοποιούνται, καθώς από το Γραφείο Διαμεσολάβησης τηρείται εχεμύθεια σύμφωνα με την αρχή προστασίας ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.


Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *