Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!!

Πριν ακριβώς 3 λεπτά - 11.04 - στάλθηκε πρόσκληση για συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το απόγευμα στις 18.00 με θέμα την λειτουργία των παιδικών σταθμών.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι πρέπει σε 6 ώρες να κανονίσουν τις δουλειές τους (αν μπορούν), να διαβάσουν τα θέματα και να πάνε να ψηφίσουν για ένα τόσο σοβαρό θέμα.

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΟ.

25η  ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε έκτακτη συνεδρίαση του σώματος, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 15η Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00,  σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης,:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. 7η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015 και Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος.
 
2. Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος με τίτλο «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» - Καθορισμός ειδικοτήτων.

3. Έγκριση του πρακτικού της Επιτροπής και εγγραφή νηπίων και βρεφών στα παιδικά και βρεφικά τμήματα των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Χαλανδρίου για το σχολικό έτος 2015 – 2016.

Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα, για την ομαλή λειτουργία των παιδικών σταθμών που καλύπτουν τις κοινωνικές ανάγκες της πόλης, ήτοι:

1. Την έγκυρη εκκίνηση των διαδικασιών εξοπλισμού των παιδικών σταθμών.
2. Την πρόσληψη του απαιτούμενου προσωπικού για την λειτουργία των παιδικών σταθμών.
3. Την άμεση εγγραφή νηπίων και βρεφών στους παιδικούς σταθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πράσινο Κίνημα: Ο σπουδαίος ρόλος της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς στη ζωή μας

  18 Απριλίου: Παγκόσμια Ημέρα Πολιτιστικής Κληρονομιάς Πράσινο Κίνημα: Ο σπουδαίος ρόλος της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς στη ζωή ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις