Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015

Πρόσκληση - ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


Ο Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλανδρίου σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα: «Συνεργασία Γονιών και Εκπαιδευτικών με επίκεντρο το Παιδί», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Χαλανδρίου, Παπάγου 7, 2ος όροφος, Χαλάνδρι.

Εισηγητής θα είναι ο διεθνής μαιτρ, προπονητής και συγγραφέας Ηλίας Κουρκουνάκης (B.Sc. στην Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο).

Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στα κοινά στοιχεία και τους διαφορετικούς ρόλους γονέων και εκπαιδευτικών αναφορικά με τη συμπεριφορά των παιδιών, με έμφαση σε μεθόδους αντιμετώπισης του λάθους, αλλά μπορεί να επεκταθεί και σε οποιοδήποτε άλλο σχετικό ζήτημα. Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στο να καταδειχθούν τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν τα παιδιά, λόγω της ενασχόλησής τους με το σκάκι, όσον αφορά τις λοιπές δραστηριότητές τους και τη διαμόρφωση της προσωπικότητάς τους.

Με τιμή

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σ. Σαγιάς                Β. Κοτρότσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όταν οι επικεφαλής της διοίκησης του δήμου αποχωρούν εμείς δεν τους εξουσιοδοτούμε

    Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την έκδοση του ψηφίσματος κατά της μετεγκατάστασης του ΚΑΖΙΝΟ της Πάρνηθας ο δήμαρχος ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις