Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Αποκλειστικές δηλώσεις του Νίκου Παππά (τέως υπουργού Επικρατείας) στα Vrilissia times

FOTO VRILISSIATIMES - Παρέα από Βριλήσσια: Αντιδήμαρχος Οικονομικών  Κ. Βαφειάδης, Α. Εγκολφόπουλος (Δημοτικός Σύμβουλος) , Βίκυ Χαλκία, Πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων Βριλησσίων, Κ. Παπακώστας (Vrilissia Times)

Σε προεκλογική εκδήλωση χτες βράδυ Τετάρτη 16/9/15 μίλησαν ο τέως υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και η Χαρά Καφαντάρη, υποψήφιοι βουλευτές Β’ Αθηνών.

Ο τέως υπουργός Επικρατείας μας μίλησε στην κάμερα έχοντας δίπλα του την Ελένη Σακισλή,δημοτική σύμβουλο και εκπρόσωπο της «Ανοιχτής Πόλης» στα Βριλήσσια και τον Αντώνη Φειδοπιάστη, δημοτικός σύμβουλος και εκπρόσωπο της παράταξης «Πεντέλη εν δράσει» του Δήμου Πεντελικού.

Παρευρέθησαν ακόμη από το Χαλάνδρι, ο Δήμαρχος Σίμος Ρούσος και ο δημοτικός σύμβουλος-εκπρόσωπος της παράταξης «Χαλάνδρι- Αλλάζουμε πορεία» Αγγελος Νταβίας.

Από τα Βριλήσσια ο Δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης, οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών Κωνσταντίνος Βαφειάδης και Περιβάλλοντος Αλέξης Μαυραγάνης και και οι δημοτικοί σύμβουλοι Μελίνα Πολίτη, Παναγιώτης Φυκίρης και Αλκης Εγκολφόπουλος.

Δηλώσεις Νίκου Παππά


 
Στο βίντεο μαζί με τον Νίκο Παππά και τον Κ. Παπακώστα (VrilissiTimes) και ο Αντώνης Φειδοπιάστης,

 https://vrilissiotikafeggaria.wordpress.com/author/vrilissiatimes/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου